Kadınların `İç` Dünyası Selmark`tan Sorulur

Alışveriş Alışveriş Kadınların `İç` Dünyası Selmark`tan Sorulur

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 11 Eylül 2008 Perşembe

Firma: Selmark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 11, 2008

Kadınların `İç`ini En İyi Selmark Bilir

İspanyolların 30 yıllık tecrübeye sahip iç giyim markası Selmark’ın başarılı dizaynları Türk kadınlarının da tercihi oluyor.

İç giyim uzmanı Selmark kalıplarının rahatlığı, her yaş ve bedene hitap eden tasarımları ve iri göğüsler için çözümleri ile her zaman çok tercih edilen bir marka oldu. Bu işlevsel özellikleri son derece çekici dizaynlarla birleştirmesi Selmark tasarımlarının en büyük özelliği.
Materyallerindeki yenilik ve üstün kalitesiyle de fark yaratan Selmark’ı Türkiye’yle Mendo’s mağazaları tanıştırdı.

Selmark 2008/2009 sonbahar-kış koleksiyonu: İç giyimde bu sezon kadınların gönlünü fethedecek tasarımlar sunan markanın 2008/2009 sonbahar-kış koleksiyonu 3 grupta toplanmış: Anastasia, Kenya ve Misina. Anastasia serisine Barok dönemin zengin gipürleri ve sıcak renkleri hayat vermiş. Koleksiyonun siyah-kırmızı ve mavi-kahverengi kombinasyonları çok dikkat çekici.
Kenya serisinde ise Afrika’nın günbatımından ve büyülü bitki dokusundan esinlenen renkteki jakar ve brodeler çiçek aplikelerle birleştirilmiş.

Mendo’s Hakkında
Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Çiçek İç Giyim’in sahibi olduğu Mendo’s mağazalarının ilki 1994’te Akmerkez’de açılmıştır. Bunu 1996 yılında açılan Carousel ve Bağdat Caddesi, 1999’da Ankara ve sonraki yıllarda Türkiye geneline yayılan toplam 20 mağaza izlemiştir.
Mayo ve iç çamaşırı ağırlıklı bir ürün yelpazesi sunan Mendo’s mağazalarında Gottex, Calvin Klein, Gideon Oberson, Emporio Armani, Just Cavalli, Emamo, Maryan Mehlhorn, Selmark, Maidenform, Miracle Suit, Linclalor, Donna Victoria ve Calze Levante markalı ürünleri bulmak mümkündür. Mendo’s, franchising sistemiyle büyümeyi hedeflemektedir. Mendo’s; İstanbul’da Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon, İstinyepark; İzmir’de Alsancak; Ankara’da Ankamall; Bodrum’da Türkbükü Merkez, Türkbükü Kuum Otel, Yalıkavak Marina, Bodrum Merkez; Antalya’da Adam&Eve Hotel, Rixos Hotel ve Shemall A.V.M.; Çeşme’de Alaçatı; Mersin’de Marina Vista mağazaları ile hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT