Kahve Keyfi Artık Daha Hesaplı

Alışveriş Alışveriş Kahve Keyfi Artık Daha Hesaplı

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Tchibo’nun gerçek kahve uzmanı Cafissimo, birbirinden canlı renkleri ve yeni fiyatıyla hediye alışverişlerinize alternatif sunuyor.

Tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanan Cafissimo, yaptığı kusursuz kahvelerle kahve molalarınıza ayrıcalık katıyor. Tchibo mağazaları ile diğer tüm satış noktalarında ve tchibo.com.tr internet mağazasında kahve severlerle buluşan Cafissimo, yeni fiyatı ile şimdi eskisinden daha da hesaplı olarak tüketiciyle buluşuyor.

Farklı renk seçenekleri bulunan Tchibo’nun marifetli kahve makinesi Cafissimo’nun, Standart Antrasit rengi yeni fiyatıyla 169,95 TL.’ye, Silver Metallic (Gümüş Metalik), White Silver (Metalik Beyaz), Sunny (Sarı), Granny Green (Yeşil), Sapphire Blue (Mavi), Hot Red (Kırmızı), Chocalate (Kahverengi), Orange (Turuncu) ve Aubergine (Mor) çeşitleri ise 189,95 TL.’ye satılıyor.

Yeni, cazip fiyatlarıyla kalıcı bir hediye alternatifi de oluşturan Cafissimo, farklı kahve çeşitlerini sizin için hazırlıyor.

Kahve Keyfine Eşsiz Bir Yorum; Cafissimo
Cafissimo, lezzetli filtre kahvenin yanı sıra kolayca Espresso, Caffé Crema (Americano), Latte Macchiato, Cappuccino gibi lezzetler hazırlama imkanı sunuyor. Benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını kendisi ayarlayan makineye konan tek kullanımlık vakumlu kapsüller, kahvenin aromasını ve tazeliğini fincana kadar koruyor.

Cafissimo ile birlikte sunulan kapsül seçenekleri arasında Caffe Crema (Yoğun Aroma), Brazil Mild (Yumuşak İçimli ve Dolgun), Espresso (Dolgun Yoğunluk), Feine Milde (Yumuşak Tat ve Yoğun Aroma) ve Espresso Decaf (Kafeinsiz Dolgun Yoğunluk) yer alıyor.

İstenilen kahve türüne göre ayarlanabilen üç kademeli basınç sistemi ve 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı sayesinde farklı kahve türleri her seferinde aynı profesyonel kalite ve lezzet ile elde ediliyor.

Cafissimo, isteğe göre ayarlanabilen süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde süt köpüğünü profesyonel şekilde hazırlama ve programlanabilir içecek miktarı ile kahvenin sertliğini kişiye özel olarak ayarlama olanağı da sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT