Kalbim Daima Senin!

Alışveriş Alışveriş Kalbim Daima Senin!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Koçak Gold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
KALBİM DAİMA SENİN !
Koçak Pırlanta’dan Fatih Historia City AVM, Kurtköy Viaport Outlet, Ümraniye Optimum Outlet ve Pendik mağazalarında tüm pırlantalı ürünlerde % 35, Sevgililer Günü’ne özel pırlantalı ürünlerde % 50 indirim kampanyası…
Koçak Pırlanta Sevgililer Günü’nü ölümsüz kılıyor.
Takı modasına ruh katan Koçak Pırlanta, Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı sevgililer günü koleksiyonu ile aşkın ölümsüzlüğünü ve romantizmini bu özel güne taşıyor. Herkesin unutulmaz bir hediye arayışında olduğu Sevgililer Gününde Koçak Pırlantanın bu özel koleksiyonu aşkın yıllar boyu ilk günkü sıcaklığıyla hatırlanmasını sağlayacak.

Koçak Pırlanta, hediye seçiminde kararsız kalanlar için hazırladığı şık tasarımları ile sevenlerin yanında… Kalp motiflerinin dikkat çektiği koleksiyonda kullandığı pırlantanın ve altının muhteşem birlikteliği ile romantizme yeni bir boyut katıyor. Aşkın ve tutkunun rengi kırmızıyı yoğun olarak kullanan Koçak Pırlanta, koşulsuz sevginin simgesi yakutu hem rengi hem de anlamıyla koleksiyon ile bütünleştiriyor. Modern çizgisi ile de fark yaratan koleksiyonda zevkli seçimler yapılabilir.

Takı sektörünün önde gelen isimlerinden Koçak Pırlanta 31 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında pırlantalı ürünlerde on beş gün sürecek bir ‘’ Özel Kampanya’’başlatıyor. Seçtiğiniz herhangi bir pırlanta ürünü % 35, Sevgililer Günü’ne özel pırlanta ürünlerini de % 50 indirimle satın alabiliyorsunuz. Birbirinden şık takı koleksiyonları ile sevgiliye birçok alternatif sunan Koçak Pırlanta, yeni mağazaları ile pazardaki payını büyüterek, tam hız devam ediyor.

Pırlanta almak isteyenleri, sunduğu bu inanılmaz fırsatla sevindirecek olan Koçak Pırlanta; herkesi bu çok özel kampanyadan faydalanmaya çağırıyor.
Aşkın taşı pırlanta ve beyaz altının sadeliğini muhteşem bir ustalıkla bir araya getiren Koçak Pırlanta’nın Sevgililer Günü kolyeleri, yüzükleri ve küpeleri Türkiye çapındaki tüm Koçak Gold mağazalarında ve www.ekocakgold.com adresinde aşkını en iyi şekilde yansıtmak isteyen beyleri bekliyor.

Bilgi için: 0 212 514 81 11
www.kocakgold.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT