Kalite ve Estetiğe Önem Veren Erkekler için Topten

Alışveriş Alışveriş Kalite ve Estetiğe Önem Veren Erkekler için Topten

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 24 Ekim 2006 Salı

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 24, 2006
KALİTE VE ESTETİĞE ÖNEM VEREN ERKEKLER İÇİN TOPTEN…

TOPTEN’İN ERKEK OPTİK KOLEKSİYONU, BU YILIN OPTİK MODASINA ÇİZGİLİ KEMİK SAPLARLA KOMBİNE EDİLMİŞ METAL MODELLERi iLE DAMGASINI VURUYOR. YENİ BİR TARZ OLARAK ÖNE ÇIKAN RENKLİ SAPLARIN YANI SIRA ÇERÇEVESİZ GÖZLÜKLER, RAHAT KULLANIM KADAR ESTETİK BİR GÖRÜNTÜ DE SAĞLIYOR…

TOPTEN’in yeni erkek koleksiyonu farklı bir modanın öncülüğünü yapıyor. Erkeklerde geleneksel metal modellerin yanı sıra, renkli çizgili kemik saplarla kombine edilmiş modeller dikkat çekiyor.

Yüzde yokmuş hissi uyandıran hafif çerçevesiz modeller ise gözlük kullanıcıları için yeni bir seçenek oluşturuyor. Topten’in çerçevesiz tasarımları, netlik ve açık görüş sunarken anti-alerjik özelliği sayesinde terden etkilenmiyor. TOPTEN’in renk ve model çeşitliliği erkekleri klasik güneş ve optik gözlük sıkıcılığından kurtarıyor. Koleksiyonda yeni bir tarz olarak öne çıkan çerçevesiz gözlüklerde renkli saplarla hareketlilik sağlanıyor. TOPTEN titanium koleksiyonu ise, eşsiz bir rahatlık sağlarken, geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Gözlüklerde, hem altı boş hem de çerçevesiz seçenekler bulunan Titanium’un hafifliği gözlükte çok önemli bir ayrıcalık sağlıyor.

Gözlerinize tam koruma sağlayan TOPTEN, şıklığın yanı sıra fonksiyona ve kaliteye önem verenlere hitap ediyor.
www.eksenoptik.com.tr

TOPTEN OPTİK FİYAT ARALIĞI : 88 YTL - 182 YTL
TOPTEN GÜNEŞ FİYAT ARALIĞI : 78 YTL – 176 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT