Kaliteli Seyir Zevki Sadece 6 TL

Alışveriş Alışveriş Kaliteli Seyir Zevki Sadece 6 TL

Tarihler: 04 Kasım 2011 Cuma ~ 04 Aralık 2011 Pazar

Firma: Cinema Pink

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2011 ~ Ara 4, 2011

Cinema Pink kaliteli seyir keyfini uygun fiyattan sunarak sinema izleyicisini mutlu etmek istiyor. Teknolojik salonlarda, rahat ve geniş koltuklarda vizyon filmlerini izlemenin bedeli sadece 6 TL.

Bugün 12 merkezde 80 adet sinema salonuyla sinemaseverlere hizmet veren Cinema Pink rahat ve kaliteli film izleme zevkinin ucuz fiyattan verilmesinden yana. Dünyada böylesi geniş bir kitleye ulaşabilen tek sanatın “Sinema” olduğunun bilincinde olan Cinema Pink, beyaz perdenin en güzel örneklerinin, popüler sinemanın tüm güzelliklerinin, teknolojik olarak sürekli ilerleyerek, izleyiciyi adeta filmin atmosferine katan filmlerin bütün herkese ulaşması gerektiği inancında.

70 cm Koltuk Boşlukları

Stadyum tipi oturma düzenine sahip salonlarda 70 cm koltuk boşluğuna sahip koltuklar, aydınlatmalı koltuk sehpalarına sahip. Salon için özel akustik düzenleme, özel gümüş perde, dolby digital ses sistemi, 3D ve son sistem 35mm projeksiyon makineleri, klima otomasyonu, brüt beton ve ahşap karışımı modern dekorasyon, özel yanmaz halı gibi özellikleriyle izleyenlerine kaliteyi ucuz fiyattan sunan Cinema Pink, 2012 yılında 5 yeni sinema merkezi kurarak salon sayısını 120’ye çıkarmayı hedefliyor.

2.500.000 Kişi 6 TL’ye Sinema Keyfi Yaşıyor

Şu anda yılda 2.500.000 sinemasevere hizmet veren Cinema Pink 2012 yılında 3.000.000 izleyiciyi beyaz perdenin büyüsüyle buluşturmayı hedefliyor, hem de 6 TL’ye

“Herkes Bu Büyüyü Yaşamalı”

Uzun yıllar sinema sektörünün içinde bulunan Cinema Pink Üst Yöneticisi Serdar Şener istisnasız bütün insanların sinema izlemesi gerektiğini savunuyor. “100 yılı aşkın süredir sinema hayatımızda. Lumiere Kardeşler küçücük bir pub’da “Bir Trenin Gara Girişi” filmini gösterdiklerinde insanlar trenin üzerlerine geldiklerini zannetmişlerdi. Sinema bugün aynı etkiye sahip, hatta çok daha güçlü. Milyarlarca insanın aynı şeyi izlemesini başka nasıl sağlayabilirsiniz ki?” diyerek sinemanın gücüne vurgu yapan Şener “Bugün dünyanın her yerinden binlerce yönetmen sanatsal fikirlerini beyaz perdeye taşıyor.

Biz de izleyicilerimizle bu filmleri tanıştırmanın haklı gurunu yaşıyoruz ve herkesin izlemesi için de bilet fiyatlarımızı 6 TL olarak belirlemiş bulunmaktayız.” dedi. Sinema izleyicisinin en iyisini hak ettiğini belirten Serdar Şener “Biz burada çok çağdaş bir mimari ile sadece sinema salonumuzu değil, izleyicilerin vakitlerini geçirebilecekleri güzel bir fuayeyi de uygun fiyatla izleyicilerimize sunuyoruz.”dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT