Kaliteli Yaşam Sadece Sağlıklı Olmak Değil, Bundan Fazlasıdır.

Alışveriş Alışveriş Kaliteli Yaşam Sadece Sağlıklı Olmak Değil, Bundan Fazlasıdır.

Tarihler: 25 Haziran 2009 Perşembe ~ 25 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: NİKKEN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2009 ~ Tem 25, 2009
Kaliteli Yaşam Sadece Sağlıklı Olmak Değil, Bundan Fazlasıdır.
Dünyanın en büyük Wellness (kaliteli yaşam) şirketlerinden biri olan NİKKEN birbirinden farklı konseptleriyle yaşam tarzımıza kalite getiriyor…

NİKKEN yaşamın dört temel alanında (Fitness, Sağlıklı, Beslenme, Çevre, Dinlenme Ve Rahatlama) bizlere sundukları ürünlerle kaliteli bir hayat vaad ediyor.
İyi bir uyku için bilimsel olarak tasarlanmıştır yatak ve şilteleri, temiz bir çevre için su ve hava filtreleme sistemleri,sağlıklı beslenme için doğal besin desteği, daha hızlı kalori yakmamız için özel üretilmiş ayakkabı,ısı dengeleyen çoraplar,kasları dinlendiren sargılar, duş başlıkları ve daha birçok ürünler tasarlıyarak yaşam tarzımıza wellness (kaliteli yaşam) sunuyor.

NİKKEN ürünleri, kişisel tatmine, özgürlüğe, ekonomik başarıya, daha kaliteli ve dengeli bir yaşama giden yolculuktur. Sunduğu eşsiz ürünler, Sağlığın Beş Temel Kuralı`nı desteklemek amacıyla geliştirilmiştir. Tüm ürünler, gerçek ihtiyaçlarımıza cevap verir ve yaşamın dayattığı güçlüklere karşı kendimizi savunmamıza daha kaliteli ve dengeli bir yaşam kurmamıza yardımcı olur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT