Kar Tanesi Kadar Masum, Kuğu Kadar Zarif

Alışveriş Alışveriş Kar Tanesi Kadar Masum, Kuğu Kadar Zarif

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 31, 2010

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat; büyüleyici kristal yapısıyla masumiyetin ve saflığın simgesi kar taneleri ile zarafetin ve asaletin simgesi kuğuları stilize ederek yine eşsiz tasarımlara imza atıyor.

Özgün çizgiler taşıyan koleksiyonlar üreten Tekin Seyrekoğlu, ilhamını doğadan alan kolye tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni yıla özel hazırlanan tasarımlarda; her biri birbirinden farklı kristal yapısıyla büyüleyen kar taneleri ve zarafetin simgesi kuğu stilize ediliyor. İki doğa mucizesi, Tekin Seyrekoğlu imzasıyla ışıltılı bir şıklığa dönüşerek zarif boyunları süslüyor. Yılbaşı davetlerinde şıklığını özel tasarımlı mücevheriyle tamamlamak isteyenler için iki benzersiz alternatif…

Masumiyetin ve saflığın simgesi kar taneleri, Tekin Seyrekoğlu tarafından elmas, pırlanta ve altın kullanılarak tasarlandı. Pembe altın üzerine 0.22 karatlık elmas taşlar ile bezenen kar taneleri; 0.21 karatlık pırlanta ile işlenen mini melek kanatlarıyla birleşerek naif bir güzellik sergiliyor.

Asalet, estetik ve zarafetin doğadaki sembolü kuğu da Tekin Seyrekoğlu koleksiyonunda muhteşem bir tasarıma esin kaynağı oluşturuyor. Tasarım, pembe altın üzerine 0.12 karat elmas ve 0.12 karat pırlanta taşlarla bezenerek hazırlanıyor.

Tekin Seyrekoğlu, elit bir şıklık sergileyen tasarımları, mücevherde de kendi stilini yansıtmayı sevenlerin beğenisine sunuyor. Siz de yeni yıl davetlerinde sofistike bir baştan çıkarıcılık sergileyerek tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT