Karamelli ve Acılı Popcorn

Alışveriş Alışveriş Karamelli ve Acılı Popcorn

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Papağan Kuruyemiş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

Kuruyemiş sektöründeki yeniliklerin adresi Papağan Kuruyemiş, Türkiye’de yine bir ilke imza atıyor. Patlamış mısır keyfini çeşitlendirmeye odaklanan Papağan, bu kez Bimola Popcorn’u Karamelli ve Acılı seçenekleriyle sunuyor.

Maçta, sinemada, sokakta, evde, canımızın çektiği her yerde kolayca tüketebilmek için geçen yıl pakette hazır patlamış mısırı Bimola Popcorn markasıyla sunan Papağan Kuruyemiş, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, popcorn keyfini çeşitlendiriyor. Papağan, tatlı sevenler için karamelli, baharatlı sevenler için ise acılı çeşnili popcorn seçeneklerini tüketicilerin dikkatine sunuyor. Patlamış mısırda, klasik tadın yanında yeni damak zevklerine alternatif sağlayan Papağan Kuruyemiş, ülkemizdeki popcorn keyfini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Mısır, bitkisel yağ, tuz ve doğal aromalarla hazırlanan, hiçbir katkı maddesi içermeyen Bimola Popcorn, hava almayan üç katlı korunaklı ambalajlarda sunuluyor. Ürün böylece üretildiği andaki tazeliğini, tüketici paketi açıncaya kadar koruyor. 7’den 77’ye her yaşa uygun patlamış mısır keyfi sunan Bimola Popcorn, dengeli yağ ve tuz oranıyla da öne çıkıyor

Bimola Popcorn Çeşnili ve Bimola Popcorn Karamelli, Türkiye’nin önde gelen perakende noktalarında, marketlerde ve büfelerde 65 gramlık ambalajlarda 1 TL’ye satışa sunuluyor.

Yeniliklerin ilk adresi Papağan Kuruyemiş Çöp Poşeti, Keeper ya da Fit ürünü gibi yine Türkiye’de yine bir ilke imza attıklarını belirten Papağan Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Kani Emekçi, sektörün en yenilikçi kuruluşu olarak Türk tüketicisinin keyif seçeneklerini genişletmek istediklerini söyledi. Emekçi, “Yeni patlamış mısır çeşitlerimizle hem farklı damak tatlarına sesleniyoruz hem de sektörümüzde yeni kategoriler açıyoruz” diye konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT