Karboksiterapi ile Ellerinize Gençlik Verin

Alışveriş Alışveriş Karboksiterapi ile Ellerinize Gençlik Verin

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Karboksiterapi

Telefon: 0 212 296 42 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007

KARBOKSİTERAPİ İLE ELLERİNİZE GENÇLİK VERİN…

Kış mevsiminin sona ermeye başladığı şu günlerde hepimizi ilkbahara ve yaza hazırlık telaşı sarar. Yaza kadar sağlıklı ve zinde bir görünüme sahip olmak için yüzümüzdeki kırışıklıklar, lekeler, vücudumuzun şeklini bozan bölgesel yağlanmalar ve selülitlerimizle ilgili çeşitli tedavi yöntemlerine başvururuz. Bu arada vücudumuzun unuttuğumuz çok önemli bölümleri vardır: dekoltemiz ve ellerimiz.

Ellerimiz yaşlanma belirtilerinin en belirgin olarak görüldüğü uzuvlarımızdır, çünkü dış etkilere çok fazla maruz kalmaktadırlar. Dr.Hasan Subaşı tarafından uygulanan ve cildimizi gençleştiren böyle bir tedavi yöntemi var: KARBOKSİTERAPİ. Karboksiterapi ile El ve dekolte cildi yeniden beslenerek eski gergin görünümüne kavuşur. Karboksiterapi hızlı, etkili ve cerrahi olmayan bir yöntemdir. Eller ve dekolte için haftada bir veya iki tedavi, 8-10 seanslık kürler halinde uygulanabilir. Ciltteki olumlu değişiklik birkaç seans sonra belirginleşir.

Karboksiterapi ile elleriniz ve dekolteniz tıpkı eskisi gibi olacak.
Bilgi ve rezervasyon için: Dr.Hasan Subaşı /Tel: 0 212 296 42 23

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT