Karne Hediyeleri Exper Bayilerinde

Alışveriş Alışveriş Karne Hediyeleri Exper Bayilerinde

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Exper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 31, 2011

Lider ve yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, yoğun geçen eğitim-öğretim sezonunun ardından tüm öğrencilerin yorgunluklarını atacakları ve tatillerini eğlenceye dönüştürecekleri yılın en bol hediyeli kampanyasını başlatıyor. 31 Temmuz’a kadar yetkili Exper satış noktalarından ihtiyacına en uygun bilgisayarı satın alanlar, ses sisteminden USB TV kartına, kablosuz game pad’den mouse’a kadar çok sayıda ürüne ücretsiz sahip olacak

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Exper, ‘tüketici dostu’ kampanyalarına devam ediyor. Bilgisayar kullanıcılarını her ürününde yeni bir teknolojiyle buluşturan Exper, yeni kampanyasıyla öğrencilerin yaz tatilini eğlenceye dönüştürecek. Kalite ve üstün performansa sahip Exper’in dizüstü veya masaüstü bilgisayar seçeneklerini tercih eden öğrenciler müzik, eğlence, bilgi, oyun ve mobilitenin yanı sıra birbirinden güzel hediyelere sahip olma şansını yakalayacak.

Düzenlediği kampanyalarla hem çocuklarına karne hediyesi almak isteyen velileri hem de yeni bilgisayar almak isteyenleri uygun fiyatlarla buluşturan Exper, hediye alternatiflerini de farklı ihtiyaçları düşünerek planladı. Bu kapsamda 31 Temmuz’a kadar hayallerini süsleyen bilgisayarı yetkili Exper satış noktalarından alan tüm öğrenciler, 2+1 ses sisteminden USB TV kartına, kablosuz game pad’den mouse’a kadar onlarca ürüne ücretsiz sahip olabilecek. 6 farklı üründe Yapı Kredi World Card, Axess, Garanti Bonus’a vade farksız 12 ay taksit imkanı sunan Exper, kampanyayı 2 farklı pakette hazırladı.

Tatil süresince deniz kenarında bile bilgisayarını yanından ayırmak istemeyen ve tercihini Exper’in Karizma serisinin güçlü üyeleri NC54H (K), NC54I (K), NC54J (K)’dan yana kullananlar 2+1 ses sistemi, USB TV kartı ve kablosuz mouse’a ücret ödemeden sahip olacak.

Bilgisayar kullanımında masaüstünden vazgeçemeyen ve Exper Active DCE1B-W (K), Diamond DCE1G (K) ve Action DCE1K (K)’yı satın öğrenciler ise wireless game pad, 2+1 ses sistemi ya da USB TV kartına ücretsiz kavuşacak.

En yeni teknolojiye sahip ürünleri uygun fiyat, her ihtiyaca uygun performans ve cazip taksit fırsatlarıyla tüketicilerinin beğenisine sunan Exper ürünlerini, Türkiye genelinde 800’ü aşkın Exper bayilerinde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT