Karne ve Tatilin Keyfini Smart Play ile İkiye Katla!

Alışveriş Alışveriş Karne ve Tatilin Keyfini Smart Play ile İkiye Katla!

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Smart Play

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Haz 30, 2009
Karne ve Tatilin Keyfini Smart Play ile İkiye Katla!
Türkiye’de çocuk oyun merkezi anlayışına yeni bir soluk getiren, sektörünün öncüsü ‘Smart Play’ oyun merkezlerinden karne sevinci yaşayan çocuklara 15- 30 Haziran arasında %25 indirim fırsatı!

Smart Play, zorlu bir öğretim yılını geride bırakan tüm çocuklara gönüllerince eğlence ve oyun alternatiflerini bir arada sunuyor. 15 Haziran- 30 Haziran tarihleri arasında Smart Play oyun merkezlerinden herhangi birine karneleri ile giden tüm çocuklar eğlence ve oyunun tadına %25 daha ucuza varma imkanı yakalayabilecekler.
Uzun bir tatile adım atmanın heyecanını yaşayan tüm çocuklara en eğlenceli karne hediyesini sunan Smart Play; birbirinden eğlenceli yarışmaları, bilgisayar animasyon oyunları, top havuzları, şişme botları ve diğer muhteşem oyuncakları ile çocuklara eğlencenin farklı alternatiflerini bir arada sunuyor.
Çocuk oyun merkezlerine ulaşmak, şubeler ve kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.smartplay.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Tüm yaştaki çocuklara hitap eden Smart Play oyun merkezlerinde çocuklarınızı mutlu edecek her şeyi bulmanız mümkün. Smart Play şubeleri, ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmanın yanı sıra eğitimci kadrosuyla çocukları bir anne duyarlılığı içinde eğlendirip, gözetiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT