Kedi ve Köpeklere Özgürlük

Alışveriş Alışveriş Kedi ve Köpeklere Özgürlük

Tarihler: 18 Ocak 2010 Pazartesi ~ 18 Şubat 2010 Perşembe

Firma: Ferplast

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2010 ~ Şub 18, 2010
Ferplast’ın özel olarak geliştirdiği kapılarla evcil hayvanlarınız daha özgür, sizin de içiniz daha rahat olacak.

Eviniz ister bahçeli olsun ister apartman dairesi, kedi ve köpek kapıları, küçük dostlarınız için sık sık kapıyı açmakla uğraşmamanız için hayatı kolaylaştırıcı bir mekanizma. Bu kullanışlı sistemi yerçekimi kanunu da bulan Isaac Newton’un icat ettiğini biliyoruz. 21. yüzyılda ise birçok yenilikle karşımıza çıkıyor kedi ve köpek kapıları.

Evcil hayvan sektörünün en güvenilir firmalarından Ferplast’ın geliştirdiği kapılar evcil hayvanlarınıza maksimum özgürlük sağlarken sizlerin de içinizin daha rahat olmasını sağlıyor. Nasıl mı? Örneğin, Ferplast’ın Swing 7 modelinde bulunan kedi veya köpeğinizin tasmasına takacağınız manyetik bir anahtar sayesinde kapı otomatik olarak açılıyor. Tasma uzaklaştığında ise kapı tekrar kilitleniyor. Böylelikle sizinkinden başka bir hayvanın evinize girmesine izin verilmemiş oluyor.

Ferplast Swing 5 ve 7 modellerinde bulunan yön göstergesi sayesinde ise hayvanınız geçtikten sonra kapanan kapağın alt kısmındaki göstergenin en son işaret ettiği yöne bakarak hayvanınızın içerde mi yoksa dışarıda mı olduğunu anlayabiliyorsunuz.

Ahşap, cam, duvar gibi her türlü yüzeye takılabilen Ferplast Swing kedi ve köpek kapıları, rüzgâr önleme sistemi, 4 yönlü kilit sistemi (sadece giriş, sadece çıkış, hem giriş hem çıkış ve kapatma) gibi diğer özellikleriyle de, hem sizin hem de küçük dostunuzun hayatını kolaylaştırıyor. Ferplast’ın diğer ürünleri hakkında bilgi almak ve evcil hayvanlarınızla ilgili diğer merak ettiğiniz konular için markanın Türkiye distribütörü Tropikal A.Ş.’nin internet sitesi www.tropikalpet.com.tr ye başvurabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT