Kemer Golf & Country Club Bungalow’ları Yanı Başınızda!

Alışveriş Alışveriş Kemer Golf & Country Club Bungalow’ları Yanı Başınızda!

Tarihler: 15 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2005 Salı

Firma: Kemer Golf & Country Club

Telefon: 0212 239 70 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2005 ~ Ağu 30, 2005
Doğanın kucağında, sade, sıcak, rahat ve modern tasarımıyla Kemer Golf & Country Club Bungalow’ları yanı başınızda…

Kemer Golf & Country Club’ın, Belgrad Ormanları içinde eşsiz doğa ortamındaki “Bungalow’ları” İstanbul’a yeni bir soluk; tatil ve eğlence anlayışına farklı bir anlam kazandırıyor. Konuklarını zamanın ve mekanın ötesinde kendine özgü hizmet anlayışı ile ağırlayan Kemer Golf & Country Club, her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve özel olarak dekore edilmiş “Bungalow’larda” ayrıcalıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Belgrad Ormanları’nın muhteşem atmosferinde rengarenk çiçekler, kuş sesleri ve huzurlu bir ortam size eşlik ederken, yaşamınızdaki hareketli ve keyifli anlardan da kopmuyorsunuz.

KG&CC orman alanının içine konumlandırılmış, 239 kütük evden oluşan, 118 m2’den 156 m2’ye kadar değişen net kullanım alanı ile tamamiyle dekore edilmiş “Bungalow’lar”, salon, 3 yatak odası, mutfak, 2 banyo, teras, bahçe ve aracınız için park alanlarına sahip. Şömine keyfinin yanı sıra modern dünyanın her türlü donanımına sahip Bungalow’lar evinizdeki konforu aratmıyor.

Hayalinizdeki tatil için en ince ayrıntısına kadar KG&CC tarafından sunulan hizmetler arasında housekeeping servisi, Kulüpten ve Kulübe shuttle servisi, Kulübün ücretsiz kullanımına yönelik geçici üyelik kartı, otomatik güvenlik ve yangın alarm servisi, resepsiyon servisi ve 24 saat güvenlik servisi bulunuyor. 0-6 yaş grubu çocuklara ücretsiz olan Bungalow’larda, evcil hayvanlar da Bungalow’ların bahçesinde barınabiliyor.

“İstanbul’da Bir Dünya Kulübü” olarak hizmet veren Kemer Golf & Country Club, her türlü sosyal ve sportif aktiviteyi de Bungalow misafirlerine sunuyor. KG&CC’de golf, tenis, yüzme, binicilik, basketbol, fitness, gym gibi sportif aktiviteleri gerçekleştirme imkanlarının yanı sıra açık ve kapalı restaurantlarda birbirinden leziz tatlar lezzet severlere sunuluyor. Sinema keyfi havuz başında, kahve keyfi Starbucks Coffee’nin eşsiz manzarası karşısında yaşanıyor. Kids Club ve çocuk oyun alanları ile çocuklar neşe dolu saatler yaşıyor.

Lokasyon olarak İstanbul Atatürk Hava Limanı’na 45, Taksim’e 25, Göktürk Kasabası alışveriş alanına 3 Km. uzaklıktaki Bungalow’lar günlük, haftalık, aylık ve hafta sonu kullanım imkanları ile doğa ile baş başa kalmak, aileleri ile huzurlu bir ortamda keyifli günler geçirmek ve arkadaşları ile küçük kaçamaklar yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.
Kemer Golf & Country Club
Tel. 21 239 70 10

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT