Kendinizi Şımartın

Alışveriş Alışveriş Kendinizi Şımartın

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: İmedeen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 14, 2011

Sevgililer Günü için alışveriş telaşı çoktan başladı. Kimi eşine, kimi sevgilisine en güzel hediyeyi alma peşinde. Bu sefer bir değişiklik yapın, kendinizi de unutmayın! Bu yıl Sevgililer Günü’nde kendinizi de şımartın!

Bu yıl ki Sevgililer Günü, Sizin İçin Yeni Bir Başlangıç Olsun...

Her Pazartesi rejime başlar, her yeni iş için artık yeni tarzım bu der, her yeni başlangıç için kendimize yeni milatlar seçeriz. Bu yıl Sevgililer Günü, cildiniz için yeni bir başlangıç olsun. Günde sadece bir kaç saniyenizi ayırarak, 30, 40 ve 50 yaş gruplarının her biri için ayrı formülü ile sunulan Imedeen cilt bakım ürünü ile, daha güzel, daha nemli, daha sıkı bir cilde kavuşabilir, cildinizin kalitesini artırıp, güçlenmesini sağlayabilir, kırışıklar ile mücadele edebilirsiniz.

Dünyada ilk defa ve sadece Imedeen’in içeriğinde yer alan, nutri kozmetik alanında bir devrim niteliğinde olan denizden gelen mucize Marine Complex’in, cilt esnekliğini artırdığı, dermis tabakasını kuvvetlendirdiği ve cilt nemini %30 oranında yükselterek dengelediği de bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.

30 yaş ve üzeri kişilerin kullanımına uygun olarak üretilen Imedeen Derma One™, 40 yaş ve üstü kullanım için üretilen Imedeen Time Perfection™ ve 50 yaş ve üstü kullanımına sunulan Imedeen Prime Renewal™ ürünlerinden biri mutlaka sizin için. Hiç gecikmeden kendinizi şımartmak için ilk adımı atın!

İmedeen: 3 Ayda Mucize Etkisi!

İmedeen, 3 aylık düzenli kullanım ile hem yüz hem de vücutta oluşan cilt yaşlanmalarının her aşamasında kullanıcılarına en uygun çözümü sunuyor. Tablet olması nedeniyle, cildi içeriden besleyerek etkisini artıran Imedeen ürünleri, farklı yaş gruplarına özel 3 farklı kategoride dünya kadınları ile buluşuyor.

Uluslararası pek çok ödüle sahip, sadece seçkin eczanelerde bulabileceğiniz Imedeen ürünlerinin fiyat aralığı 105 ile 170 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT