Keyfinizce Uzanın Artık Yatağınız Emrinizde

Alışveriş Alışveriş Keyfinizce Uzanın Artık Yatağınız Emrinizde

Tarihler: 01 Şubat 2010 Pazartesi ~ 01 Mart 2010 Pazartesi

Firma: Helene Yatak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2010 ~ Mar 1, 2010

Kişiye özel yatak alanında devrim yaratan Dr Mattress rahatına önem verenlere bir yenilik daha getirdi… Uzaktan kumanda sistemiyle istediğiniz pozisyona ayarlanan HELENE elektrikli hareketli baza ile uyku ve dinlenme saatleriniz keyifli bir eğlenceye dönüşecek…

Sağlıklı yaşam için en önemli faktörün uyku ve dinlenme sürecimiz olduğu şüphesizdir. Bütün bedensel fonksiyonların düzenlendiği bu süreçte yatağın etkisi de bir o kadar önemli… Kişisel yatak konusunda kendini kanıtlayan Dr Mattress, Helene Elektrikli Hareketli bazası ile yatağınızı istediğiniz şekile getirmek için tüm kontrole sahip olacaksınız.

Marifetleri saymakla bitmeyen Helene baza, kitap okumak, televizyon seyretmek, yoğun iş temposunun ardından vücudunu dinlendirmek isteyenlerin istediği pozisyona tek bir kumanda ile ulaştırıyor. Çift kişilik modellerdeki bağımsız hareket sistemleri sayesinde, eşlerin bölümlerini de kendi isteklerine göre ayarlayabildiği bu özel bazanın hareketli pozisyon değişiklikleri sayesinde kan akışınızı da düzenleniyor. Boyun sırt ve ayak ağrılarınıza karşı dinlendirici masaj etkisi sağlayan bu özel yatak, boyun, bel, sırt, kalça ve bacak bölümleri ile birebir bedeninize uygun tasarlanıp yatağınızın vücudunuza mükemmel uyumunu sağlanıyor.

Uzun süreli yatak hastalarına da şifa sunan Helene elektrikli hareketli baza, vücutta hassasiyet ve yara açılmalarını da engellemede yardımcı oluyor. İleriki yaşlarda yatağa oturup kalkmayı kolaylaştıran sistemi, sırt bölgesinin istenilen açıya ayarlanabilmesi ile, kalp rahatsızlıkları olan kişilere ve Reflü hastalarına yardımcı oluyor, horlamaya karşı engelleyici bir yatış ortamı sunuyor.

Gerçek deri ve ithal kumaşından üretilen çeşitleri de olan Helene Elektrikli Hareketli Baza keyfine ve sağlığına düşkün olanların tek bir dokunuşla emrine girmeyi bekliyor…

Kişiye Özel Yatak
Dünyada bir ilki gerçekleştiren Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemleri, kişiye özel yatağı geliştirdi. 2004 yılından bu yana sağlıklı bir uyku alanındaki AR-GE çalışmalarını yürüten Dr. Mattress, uzman doktor ve fizyoterapist denetiminde, parmak izi gibi kişiyi diğerlerinden ayıran bir yöntemle 3 boyutlu vücut profilini çıkarıyor. Bu yöntemle kişinin konfor katmanlarını ve müdahale noktalarını tespit ederek kişiye özel yataklarını üretiyor. Her vücut tipine, kiloya, ebata uygun olarak üretilen yataklar, tam sahibine göre… Nasıl bir kişinin vücut ölçüleri ve uyku alışkanlıklarının aynısı bir başkasında yoksa sizin için üretilecek bu yatağın da bir eşi dünyada yok. Üstelik kişiye özel yatak yalnızca tek kişilik olarak değil; evli çiftler için de çift kişilik olarak hazırlanabiliyor. Bunun için çiftlerin ikisinin de ölçüleri ayrı ayrı alınıp, bir yatakta birleştiriliyor. 62 saat süren el işçiliği sonrası en geç 2 hafta içinde yatağınızı teslim aldıktan sonra size sadece size özel bu yatakta tatlı rüyalara dalmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT