Kılıç Deniz Balığı Paketledi, Taze Balık Marketlerde Yerini Aldı

Alışveriş Alışveriş Kılıç Deniz Balığı Paketledi, Taze Balık Marketlerde Yerini Aldı

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Nisan 2012 Cuma

Firma: Kılıç Deniz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Kılıç Deniz Ürünleri, Modifiye Amosfer Paketleme teknolojisi kullanarak ürettiği temizlenmiş veya hem temizlenmiş hem de kılçıksız çipura ve levrek ürünleri ile ‘taze balığı’ paketledi.

Temizlenmiş, ayıklanmış çipura ve levrekleri Türkiye’de ilk kez paketleyerek satışa sunan Kılıç Deniz, balık yemeyi zahmetsiz hale getirirdi. Ürünler market raflarında 9.55 ile 13.25 lira arasında satışa sunuluyor.

Türkiye’nin lider su ürünleri üreticisi Kılıç Deniz Ürünleri, temizlenmiş ve ayıklanmış fileto olarak satın alınabilecek paketli levrek ve çipura ürünlerini pazara sundu. Türkiye’de paketli olarak satılan taze balık olarak ilk olma özelliğini taşıyan bu ürünler evde balık yemeyi hiç olmadığı kadar zahmetsiz hale getiriyor.

Marketlerde kolaylıkla bulunabilen dondurulmuş ürünlerin yerini alması beklenen paketli taze çipura ve levrek, Türkiye’nin her köşesinde bulunan sofralara taze balığın ulaşmasını sağlıyor.

Zincir marketlerde satışa sunuldu

Piyasaya sundukları paketli taze çipura ve levrek ürünleri hakkında konuşan Kılıç Deniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kılıç Kızıltan, ‘Paketlenmiş taze çipura ve levrek ürünlerimiz, evde balık yemek isteyenler için her zaman sorun olan temizleme ve ayıklama zahmetini ortadan kaldırıyor. Özellikle fazla vakti olmayan, ya da balığı yemeğe hazır hale getirmeyi çok zahmetli bulan ev hanımları, çalışan bayanlar ve öğrenciler gibi tüketiciler içi balık yemeyi kolaylaştırıyor’ dedi.

Kılıç Deniz Ürünleri’nin piyasaya sunduğu paketli çipura ve levrek ürünlerinin içerisinde taze balık reyonu bulunmayan zincir marketlerde bulunabileceğini belirten Kızıltan, bu sayede taze balığın mahallemizdeki marketlerden bile kolayca satın alınabileceğini aktardı.

Kızıltan ayrıca, balık sevenlerin 9.5 ile 13.25 arasında değişen fiyatlarla temizlenmiş, net balık eti satın alabildiklerini, bu rakamların tezgahlardan alınan balık fiyatlarıyla karşılaştırıldığında oldukça ekonomik olduğunu kaydetti.

Kılıç Deniz’in paketlenmiş ürünleri balık yemek isteyenler için her zaman soru işareti olan ‘taze ve güvenli mi?’ sorularına da sahip olduğu teknoloji ve Kılıç Deniz güvencesi ile cevap veriyor. Tüketicilerin akıllarına tüm bu sorular gelmeden güvenli ve hijyenik koşullarda pratik bir şekilde taze balık yemesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT