KİL’in Gücünü Dermokil’le Hissedin!

Alışveriş Alışveriş KİL’in Gücünü Dermokil’le Hissedin!

Tarihler: 12 Kasım 2010 Cuma ~ 12 Aralık 2010 Pazar

Firma: Dermokil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2010 ~ Ara 12, 2010

Dermokil Maske içeriğindeki zengin kil mineralleri, bitki özleri ile yaşlanma etkilerine karşı mücadele etmenize yardımcı olur. İleriki yaşlarda oluşan kırışıklıkları hafifleterek daha uzun süreli genç ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar.

Cildin dokusu zamanla çevresel faktörlerin (karbonmonoksit, egzoz gazları,UV ışınları) etkisi ile esnekliğini, nemini, parlaklığını ve gerginliğini kaybeder. Bu çevresel faktörlerin etkilerini yok edecek, bugüne kadar tespit edilmiş en güçlü antioksidan proanthocyanidin’ dir. Dermokil maske içeriğindeki üzüm çekirdeğinde bulunan bu antioksidan DNA’yı oksidatif zararlardan korur, yaşlanmaya ve kanser oluşumuna karşı mücadele eder.

Dermokil maskenin En önemli özelliği ise bağ dokusunda olan kollajeni kuvvetlendirerek cildin sarkmasını önlemesidir.

Cilt tiplerine göre Yağlı, Kuru, Akneli ve Normal ciltler için farklı uyarlanan Dermokil Maskenin kullanımı da çok kolay;

Dermokil Yüz Temizleme Jeli ile temizlenen cildinize ince bir tabaka şeklinde maskeyi sürünüz. 15 dk bekledikten sonra bol suyla yıkanan yüzünüze açılan gözeneklerinizi sıkılaştırmak için dermokil tonik uygulayınız. Cilt bakımınızın en son aşamasında ise salyangoz kabuğu salgısı ve bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş dermokil nemlendirici kullanarak hücrelerin ihtiyacı olan nemi kazandırıp, bakımınızı sonlandırabilirsiniz.

Cildinizi Dermokil ürünleriyle kışa hazırlayın ve kendinizi iyi hissedin…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT