Kingston, DataTraveler Mini Fun ve Mini Migo Edition USB sürücülerine hem yeni oyun ekledi hem kapasitelerini artırdı

Alışveriş Alışveriş Kingston, DataTraveler Mini Fun ve Mini Migo Edition USB sürücülerine hem yeni oyun ekledi hem kapasitelerini artırdı

Tarihler: 04 Şubat 2008 Pazartesi ~ 08 Şubat 2008 Cuma

Firma: Kingston

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2008 ~ Şub 8, 2008
Kingston, DataTraveler Mini Fun ve Mini Migo Edition USB sürücülerine hem yeni oyun ekledi hem kapasitelerini artırdı.
DT Mini Fun daha çok oyun içerirken, DT Mini – Migo Edition daha çok alan sağlıyor.

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, DataTraveler Mini Fun ve DataTraveler Mini-Migo Edition USB Flash sürücülerin 4 GB’a kadar kapasitlerle piyasaya sürüldüğünü duyurdu. DT Mini Fun ürünü ayrıca daha önce içinde bulunan Big Fish Game oyunu Atlantis’e ek olarak tüm dünyada popüler olan Sudoku oyununu da içinde barındırıyor.

“Kingston, DataTraveler Mini Fun’ı piyasaya ilk sürdüğünde, DT Mini Fun türünün en küçük örneği olarak bir kaç oyun arasında en kolay taşınabilirlik sunan üründü.” diyen Kingston Flash Bellek Ürünü Müdürü Joe Teng 4 GB’lık kapasiteyle DT MiniFun’ın yüksek performanslı oyun keyfinin yanısıra daha çok veri depolama imkanı sunduğunu sözlerine ekledi.

DT Mini-Migo Edition ise kullanıcılara farklı PC’lerde güvenle çalışma özgürlüğü sunuyor. Migo kullanıcının kendi bilgisayarı ile senkronize edildiğinde email içeriklerini, favori internet linklerini, ayarları, tarihçeyi, cooki’leri, doküman ve dosyaları kopyalıyor. Sürücü bu sayede, kullanıcının istediği herhangi bir bilgisayarda sanal olarak kendi masaüstünü yaratmasına imkan tanıyor. Tüm veriler sürücü üzerinde olduğu için, kullanıcı geçici olarak kullandığı PC’den sürücüyü çıkardığı anda geride hiçbir veri veya iz kalmıyor.

DT Mni-Migo Edition’ın işinden veya evinden uzak çalışmak durumunda kalan profesyoneller ve tüketiciler için ideal olduğunu söyleyen Joe Teng, Dt Mini-Migo Edition’un sayısız büyük ölçekli dosyayı yönetebilme kapasitesiyle kullanıcının kendi masaüstünü yanında taşımasına izin veren en küçük ve en güçlü sürücü olduğunu da sözlerine ekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT