Kipa Dayanıklı Ve Renkli Çantalarıyla Plastik Poşet Kullanımını Azaltacak

Alışveriş Alışveriş Kipa Dayanıklı Ve Renkli Çantalarıyla Plastik Poşet Kullanımını Azaltacak

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerde plastik poşet kullanımını bir yıl içinde yüzde 17 oranında azaltan Kipa, 5 farklı desen ve ebatta hazırladığı çevreci çantalarıyla, bu oranı yüzde 30’a çıkarmayı hedefliyor. 50 kuruş – 3.5 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan çantalar tekrar kullanılabildiği için plastik poşetlere göre çevreye daha az zarar veriyor. Kipa’nın sadece 50 kuruşa satılan inovasyon niteliğindeki “Ömür Boyu Çantaları” kullanılmaz hale geldiğinde ücretsiz olarak yenilenecek.

Müşterilerine en kaliteli ürünleri en ekonomik fiyatla sunmakla yetinmeyen Kipa, çevreci ürün ve uygulamalarıyla da sosyal sorumluluklarını yerine getiriyor. Plastik alışveriş poşetlerinin yoğun kullanımını azaltmak için dayanıklı alışveriş çantası uygulamasını başlatan Kipa, 5 farklı desen, ebat ve renkte eğlenceli çantalar tasarladı. Kipa, yeni çantalarıyla müşterilerinin çevreye daha duyarlı olmalarını sağlarken, modaya uygun renk ve desenleriyle de fark yaratıyor.

Fiyatları 50 kuruş ve 3.5 TL arasında değişen ve Türkiye’de üretilen çantalar, her kullanıma uygun boyutları ve doğa sevgisini yansıtan eğlenceli desenleriyle de fark yaratıyor. “Ömür boyu” konseptiyle 50 kuruşa satılan doğa desenli çantalar, kullanılmaz hale geldiğinde ücretsiz olarak yenisiyle değiştirilecek. 1,79 TL’ye satılan büyük, 1,49 TL’ye satılan küçük dayanıklı çantalar ise, uğur böceği desenleriyle alışverişinize renk katacak. 3.5 TL’lik iki ayrı boydaki katlanabilir çanta da, kullanım ve taşıma kolaylığıyla, Kipa müşterisinin hayatını kolaylaştıracak. Kipa müşterileri, bir yandan çevreye karşı duyarlı olurken, diğer yandan da renkli ve fonksiyonel bir aksesuara sahip olacaklar.

Poşet kullanımını azaltmak için gerçekleştirdiği kampanyalarla 2010 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 17 oranında düşüş sağlayan Kipa, 2011 yılında plastik poşet kullanımında yüzde 30 oranında azalmayı hedefliyor.

Kipa, çeşitli indirim kampanyalarıyla, dayanıklı çanta kullanımını cazip hale getirmeyi de planlıyor. Plastik poşet kullanmayan müşterilere kasada anında indirim uygulanacak. Aralık ayı sonuna kadar, 2 çevreci çanta alana 3. ürün bedava olacak. Ocak ayı ve sonrasında yeni kampanyalar gerçekleştirilecek.

Tesco Kipa Ticari Direktörü Murat Sağlık, çevre kirliliğinin, en büyük küresel sorunlardan biri haline gelen günümüzde, tüm kurumlara ve bireylere önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek şunları söyledi:

“Tesco Kipa olarak çevreye saygıyı önceliklerimizden biri olarak görüyoruz. Şu anda müşterilerimizin daha fazla tercih ettiği daha sonra çöpe atılan plastik poşet kullanımının azaltılmasında müşterilerimize destek vermek için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Müşterilerimize plastik poşet yerine uzun ömürlü çevre dostu çantaları kullanma mesajı vereceğiz. Müşterilerimizin çevreye zararlarını azaltmalarına yardımcı olmak bizim için önem taşıyor. Kullanımın yaygınlaşmasını sağlamak için çantaları harika desenlerle ve çok uygun fiyatlarla müşterimize sunuyoruz. Yeni çantalarımızı müşterilerimizin zevkle kullanacaklarını umuyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT