Kipa’dan Minik Ellere Özel Köpük

Alışveriş Alışveriş Kipa’dan Minik Ellere Özel Köpük

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

Sunduğu yeniliklerle müşterisinin ihtiyaçlarına özel çözümler üreten Kipa, çocuklar için üretilen el yıkama köpükleriyle fark yaratıyor. “Kipa Kids” markasıyla raflarda yerini alan el yıkama köpükleri, hijyen sağlarken, nem dengesini koruyan içeriğiyle minik elleri yumuşak tutuyor.

Tüketiciye kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmanın yanı sıra, farklı ihtiyaçlara özel çözümler üreten Kipa, çocukları yeni bir ürünle tanıştırıyor. ‘Kipa Kids’ markasıyla çocuklar için özel olarak üretilen el yıkama köpükleri, minik ellerin hijyenini sağlarken, nem dengesini de koruyor. İçeriğindeki gliserin ile temizlerken, eller yumuşak ve ipeksi kalıyor.

Tesco Kipa Sağlık ve Güzellik Kategori Müdürü Ayşegül Sarıoğlu, çocuklara eğleceli ve cilt dostu bir ürünle hijyen alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirterek,

“Bu düşünceden yola çıkarak elleri temizlerken yumuşatan, ayrıca tüm dermatolojik testlerden geçirilen Kipa Kids el köpük ürünlerini geliştirdik. Pompadan köpük şeklinde çıkan bu ürün, cilt ile uyumlu PH dengesi ile minik elleri kurutmuyor ve nem dengesini korumaya yardımcı oluyor. Mavi ve pembe ambalajında hazırlanan ürünleri çocuklarınızın kullanımı için gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Ayrıca büyükler için turunç ve orkide içerikli Kipa el köpük ürünlerimiz de bulunmaktadır. El yıkamaya yeni bir bakış açısı getiren bu ürünleri, tüm Kipa mağazalarından satın alabilirsiniz. “

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT