Kipling”in Taze, Cesur ve Çarpıcı 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile Yaz Güneşi Hep Yanınızda…

Alışveriş Alışveriş Kipling”in Taze, Cesur ve Çarpıcı 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile Yaz Güneşi Hep Yanınızda…

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 26 Mart 2010 Cuma

Firma: Kipling

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 26, 2010

Kendine güvenen kadının markası “Kipling”, İlkbahar – Yaz 2010 koleksiyonunda yer alan birbirinden kışkırtıcı ve kullanışlı tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Cesur renk kombinasyonları ile rahat, çılgın, şık, eğlenceli bir koleksiyon. Genç, dinamik ruhların tercihi “Gorilla Girlz” koleksiyonu ile parlak rengarenk bir yaz sizi bekliyor. 50’ lerden ilham alan, retro görünümlü, zarif pamuksu kumaşları ve pastel tonları ile “Sport Intense” hem çok kullanışlı hem de eğlenceli…

Kiplingin canlı renkleri bronz teninizi ortaya çıkartacak…
Canlı renklerin hâkimiyetini ilan ettiği “Basic” koleksiyonu küçükten büyüğe farklı seçenekleri ile her ihtiyaca cevap verirken gün boyu koşuşturmak artık sorun olmaktan çıkıyor! Laptopları rahatlıkla sığdırabileceğiniz modellerle, ofisten kaçıp soluğu deniz kenarında alabilirsiniz.

Farklı baskıları ile göz kamaştıran “IF” koleksiyonu günün yoğun temposundan kaçıp deniz ya da havuz kenarında rahatlarken bile şıklığınızı garantiliyor.

Metalik şeritler, altın renkli tokalar ve süet görünümlü kanvas kumaşlarla öne çıkan 7 Nations Glam koleksiyonu modayı takip eden, güçlü, göz alıcı ve cazibeli kadınları temsil ediyor. Tüm dikkati üzerinize çekmek isteyenlerdenseniz “Rock Heaven” tam size göre… Işıltılı kumaşların hakim olduğu tasarımlar ile odak noktası hep siz olacaksınız.

Büyüleyici “Vintage Leather” gösterişli, rock&roll detayları ve vintage sıcaklığını hissettiren eklektik tasarımlarıyla sizi geçmişle günümüz arasında bir yolculuğa davet ediyor.

Siz de stil savaşını kazanmak isteyenlerdenseniz “Kipling 2010 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu” Kozyatağı Carrefour Kipling, Capitol Kipling, Boyner Suadiye ve Boyner İstinye Park Mağazalar’ında sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT