Kırık saç uçlarına `Coconut Milk`le paydos!..

Alışveriş Alışveriş Kırık saç uçlarına `Coconut Milk`le paydos!..

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
Kırık saç uçlarına “Coconut Milk”le paydos!..
Hollywood yıldızlarının bir numaralı tercihi Organix’in geliştirdiği “Coconut Milk-Kırık Saç Uçları Onarıcı” ile artık saçlarınızın uçlarında kırıklardan eser kalmayacak…

Hollywood yıldızlarının kullandığı, Türkiye’de de saç bakımına düşkün bayanların bir numaralı tercihi olan Organix, saç kırılmalarına karşı “Coconut Milk-Kırık Saç Uçları Onarıcı Balsam”ı geliştirdi.
Kırık ve yıpranmış saç uçlarından şikâyet eden bayanlar!..
“Coconut Milk-Kırık Saç Uçları Onarıcı Balsam” tam size göre. Coconut Milk sayesinde, saçlarınızın uçlarında kırıklardan eser kalmayacak, siz de göz alıcı sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

“Coconut Milk”; hindistancevizi yağı, ipek ve keratin proteinlerinden oluşan eşsiz formülü ile boya sonrası, kırılgan ve hasarlı saçların güçlenmesine ve esneklik kazanmasına yardımcı olur. Saçlardaki çatallaşmayı, kırık uçları ve kıvrımları onararak, sağlıklı bir görünüm sağlar.
Boyalı, kimyasal işlem görmüş, kuru ve kırılgan saçlara sahipseniz Coconut Milk sizin için doğru tercih. Hindistancevizi sütü sayesinde adeta tropik iklimlerin etkisini saçlarınızda hissedeceksiniz.

Coconut Milk’in, -şampuan ve saç kremi dışında-, saç kırılmaları ve kopmalarına karşı besleyici ve koruyucu serum, besleyici ve şekillendirici saç köpüğü de mevcut.
www.medkokozmetik.com
Tel: 216 425 44 22
SATIŞ FİYATI: 29.50 YTL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT