Kırmızının Çekiciliği ile Çeliğin Üstün Performansı Lagostina La Collezione Rossa Serisinde Buluştu

Alışveriş Alışveriş Kırmızının Çekiciliği ile Çeliğin Üstün Performansı Lagostina La Collezione Rossa Serisinde Buluştu

Tarihler: 12 Kasım 2010 Cuma ~ 12 Aralık 2010 Pazar

Firma: Lagostina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2010 ~ Ara 12, 2010

Akdeniz’den dünyaya yayılan İtalyan zerafeti Lagostina dünyanın ilk renkli çelik tencere setini üretti. Red Dot Awards: Design Concept 2009’da ev ve mutfak eşyaları kategorisi en iyi tasarım ödülünü alan Lagostina La Collezione Rossa serisi kırmızının çekiciliğini mutfaklarınıza taşıyacak.

Farklı, şık, cesur ve yaratıcı tasarımları ile İtalyan zerafetini sofralara taşıyan Lagostina’nın La Collezione Rossa serisi; 3 yıl süren araştırmalar sonucunda çeliğe enjekte edilen renk pigmentleri ile paslanmaz çeliği kırmızının cazibesi ile buluşturdu.

Benezersiz 3 Ply teknolojisi sayesinde yüksek performanslı pişirme, mükemmel ısı iletimi ve dağılımı sağlayan La Collezione Rossa serisi tencereler, Lagostina’ya özel ve patentli fusion teknolojisi ile çizilmelere, oksidasyona ve deformasyona karşı üstün dayanıklılık sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen tencerelerin renginde uzun yıllar herhangi bir değişim olmuyor.

Tüm bu özellikleriyle, dünyanın en zorlu ve itibarlı uluslararası yarışmalarından biri olan Red Dot Awards: Design Concept 2009’da ev ve mutfak eşyaları kategorisi ürün dalında en iyi tasarım ödülüne layık görülen Lagostina La Collezione Rossa serisi, mutfaklarını farklı ve son derece şık ürünlerle zenginleştirmek isteyen tüketicilerin yanı sıra, genç evliler ve evlenmek üzere olan yeni çifterin evlilik listelerinin ilk sırasında yer alacak.

Kırmızının çekiciliğini mutfaklarına taşımak isteyenler, Lagostina La Collezione Rossa serisi ürünleri tüm Tefal Shop ve satış noktalarında bulabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT