Kış Bakımı, Bahçeleri Yıl Boyu Canlı Tutuyor

Alışveriş Alışveriş Kış Bakımı, Bahçeleri Yıl Boyu Canlı Tutuyor

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

Bahçe bakımının düşüş gösterdiği sonbahar ve kış döneminde, bahçelerin özenli bir bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Türkiye’nin hobi bahçeciliği alanında öncü firması Botanika, bahçeleri kışın soğuğundan, donundan ve rüzgârından korumak için bahçelerin doğal yorganı olan Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi’ni bahçeseverlere sunuyor. Bundan böyle bitki ve çimleriniz daha sağlıklı ve canlı olacak.

Sonbahar bitiyor. Kış soğukları yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. Bahçeleri soğuk havalara karşı korumak, gelecek yıla onları hazırlamak anlamına geliyor. Birçok kişi havaların soğumaya ve yaprakların dökülmeye başlaması ile birlikte bahçe bakımına ara veriyor, hatta unutuyor. Botanika, bahar ve yaz döneminde komşuları kıskandıracak güzellikte bahçelere sahip olmanın sonbahar ve kış mevsiminde yapılacak bakıma bağlı olduğunun altını çiziyor. Toprağı doğal besin ve minerallerle beslerken, aynı zamanda çimlerinizin sağlıklı, parlak, güçlü ve güzel görünmelerini de sağlayan, toprağın hava ve su dengesini sağlayarak çim köklerinin gelişmesine de katkıda bulunan ürünü Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi’ni sunuyor.

Kasım ayı geldi ve bahçelerinizi kışın sert soğuğuna karşı koruyacak bir örtü ile örtme zamanı geldi. Tüm yaprakları canlandırma, soğanlı bitki ve uzun ömürlü çiçek ekme zamanı. Kışın da bahçe bakımı, diğer dönemlerde olduğu kadar önemli. Türkiye’de hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika, soğuk kış günlerinde de toprağı faydalı mikroorganizmalarca zenginleştiren Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi ile bahçelerin kış örtüsü olarak, bitki ve çiçeklerin verimli ve sağlıklı olmalarını ve daha renkli, dayanıklı ve sık dokulu çimlerin oluşmasına yardımcı oluyor.

Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, sonbaharda ve kışın bahçelerin bakımını aksatmamak gerektiğine dikkat çekerek, “Özellikle Kasım ve Aralık aylarında bahçeler ayrı bir özene ihtiyaç duyuyor. Bu dönemde çimlerimizi canlandırmak ve korumak için yapacağımız bazı önemli görevler var. Biz Botanika olarak bahçelerimizin koruyucusu ve yüzde 100 organik olan Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresini bahçeseverler ile buluşturduk” dedi. Şamcı, bu dönemde bahçelerin halısı olan çimleri de soğuk havadan korumak gerektiğini belirterek, “Kar, don, rüzgâr ve fazla yağış çimlerimize zarar verir. Kışa Hazırlık Gübresi sayesinde toprağın doğal besin ihtiyacını karşılarken, sağlıklı ve güçlü çimlere de sahip olunuyor. 10 kiloluk plastik kovalarda satışa sunulan Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresinin, 500 m2 alan için yeterlidir” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT