Kış Günlerine Sağlıklı Adımlarla

Alışveriş Alışveriş Kış Günlerine Sağlıklı Adımlarla

Tarihler: 18 Eylül 2006 Pazartesi ~ 26 Eylül 2006 Salı

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2006 ~ Eyl 26, 2006
KIŞ GÜNLERİNE SAĞLIKLI ADIMLARLA...

POLARİS SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU SAĞLIKTAN ÖDÜN VERMEDEN ŞIK VE SICAK BİR KIŞ GEÇİRMENİZİ SAĞLIYOR. FLEXİBLE TABANLI ÜRÜNLER RAHATINA DÜŞKÜNLER İÇİN BU KIŞ DA KOLEKSİYON DA YERİNİ ALIYOR. BOTLARIN SUGEÇİRMEZ ÖZELLİĞİ SAYESİNDE YAĞMURLAR VIZ GELİYOR.

Polaris’in hayatımıza soktuğu sağlıklı ayakkabının işareti 5 NOKTA tabanlı ayakkabılar artık genç yaşlara hitap eden günlük giyim ile uyumlu modelleri ile yer alıyor. Hem evde hem sokakta ayak sağlığını düşünenler için ayakkabı ve terlik üreten Polaris’in, klasikleşmiş ev terlikleri merdane ve zenne modellerini bu kış da Polaris Shoplar da göreceğiz.

Ayakkabılarda bir araya gelemeyen şıklık ve rahatlığı Polaris bayanlar için birlikte sunmayı başardı. İş hayatının temposunda rahatlıkla kullanılabilecek dolgu topuklu ayakkabı ve botlar bayanların beğenisine sunuluyor. Takım elbise ile rahatlıkla uyum sağlayan merdane ayakkabı ve bot modelleri bu kış şıklıktan ödün vermeyen bayanların tercihi olacak.

Eviçi şıklığı için özel hazırlanan koleksiyon da alçak ve yüksek tabanlı terlik ve babetler yer alıyor. Koleksiyondaki kadife kumaştan ürünlerin üzerleri taşlı ve pullarla işlenmiş modelleri ise Hint esintileri taşıyor. Günün moda renkleri lame ve dore’nin hakim olduğu koleksiyonda yuvarlak hatlı modeller rahatlık sunuyor.

Polaris’in Sonbahar kış koleksiyonunda yer alan 5 noktalı ürünler 52.90 YTL,ev içi terlikler 43.90 YTL, ayakkabılar 43.90 YTL, botlar ise 54.90 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
www.polaris.gen.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT