Kış Lastiklerinizi Dinlendirme Zamanı Geldi

Alışveriş Alışveriş Kış Lastiklerinizi Dinlendirme Zamanı Geldi

Tarihler: 12 Nisan 2005 Salı ~ 30 Nisan 2005 Cumartesi

Firma: Birmot

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2005 ~ Nis 30, 2005
Kış Lastiklerinizi Dinlendirme Zamanı Geldi

Koç Holding’in otomotiv perakende sektöründe hizmet veren şirketlerinden Birmot’un, 3 yıldır gerçekleştirdiği ve sunmuş olduğu imkanlarla sürücülere büyük kolaylıklar sağladığı “Kış Lastiklerinizi, Yazın Birmot Servislerinde Dinlendirin” kampanyası 2005 yazında da devam edecek.

Yaz lastiği satın aldığınızda ya da mevcut yaz lastiklerinizi otomobilinize taktırmak istediğinizde, aracınızdan çıkarılan lastikler, Birmot Temsilcilikleri’nde temizlenip ambalajlandıktan sonra isminize özel etiketlenerek Birmot Garantisi ile muhafaza ediliyor. Aynı zamanda araç sahipleri, lastiklerinin diş derinlikleri hakkında bilgilendirilerek, araç ve sürüş güvenliği ile ilgili kapsamlı bilgi ediniyorlar. Üstelik bu hizmetlerden hiçbir ücret ödemeksizin faydalanıyorlar.

Nisan 2005’te başlayacak ve yaz boyunca sürecek kampanya kapsamında, araç sahipleri bu hizmetlere Türkiye genelinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Samsun illerinde bulunan tüm Birmot Temsilcilikleri’nden ulaşabilecekler.

Yaz sonuna kadar sürecek kampanyada, Bonuscard, Worldcard ve Koçbank kredi kartı sahipleri Birmot Temsilcilikleri’nden yapacakları Continental lastik alımlarında taksit imkanı bulabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT