Kışın En İyi Dostu; Scooter

Alışveriş Alışveriş Kışın En İyi Dostu; Scooter

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Scooter

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Kışın en iyi dostu

Scooter, 2011 kış koleksiyonunda yer alan modelleriyle bu kış da ayaklarınızın en yakın dostu olacak!

Scooter her zevke hitap edebilecek birbirinden şık modelleri ile kışın her an yanınızda olacak. Kış mevsiminde ayaklarınızın en iyi dostu Scooter olacak!

Hem klasik hem de casual tarzıyla herkesin zevkine hitap eden Scooter, dört mevsimde de uygun seçenekler sunuyor. Konfor ve kalitenin bir arada bulunduğu Scooter kış koleksiyonunda sevdikleriniz ve kendiniz için en uygun hediye seçenekleri yer alıyor.

Model yelpazesini her sezon yenileyen Scooter, 2011 koleksiyonundaki süet ve nubuk ayakkabı, bot ve çizmelere; deri aksesuarlar da eşlik ediyor. Scooter koleksiyonunda hem günlük hem de iş saatlerinde kullanabileceğiniz birbirinden farklı model seçenekleri yer alıyor.

Ayrıca www.scooterayakkabi.com adresinden Scooter’ın birbirinden şık koleksiyonuna ulaşabilir, kargo ücreti ödemeden online olarak dilediğiniz şıklığı ayağınıza kadar getirebilirsiniz!

www.scooter.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT