Klasik Beş Cepli Jeans’ler Hiç Bu Kadar Şık Olmamıştı!

Alışveriş Alışveriş Klasik Beş Cepli Jeans’ler Hiç Bu Kadar Şık Olmamıştı!

Tarihler: 09 Nisan 2007 Pazartesi ~ 09 Nisan 2007 Pazartesi

Firma: Mavi Jeans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2007 ~ Nis 9, 2007

“Mavi Premium” Koleksiyonu…
Klasik beş cepli jeans’ler hiç bu kadar şık olmamıştı!

Mavi, Premium Jeans’leriyle 2007 yaz modasına denimde şıklığın en özel halini sunuyor. Klasik blue jeans’ler Mavi’ye özgü terzi işi detaylarla farklılaştırılarak çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Jeans tutkunları Premium koleksiyonuyla kendilerini daha özel, seksi ve şık hissediyor.

Mavi Premium; kumaşından aksesuvarlarına, zarif cep dikişinden paça altındaki zincir dikişlerine, arka cebindeki elle işlenmiş nazar boncuğu motifinden kızıl altın rengi özel düğmesine kadar her detayıyla sofistike, lüks ve Akdenizli… Premium jeans’lerde kullanılan farklı dikiş teknikleri, ürünün her aşamasında dikkat çekiyor. Özellikle dikişsiz kemer ve köprü detayı, el işçiliğiyle ürüne mükemmel bir görünüm kazandırıyor. Kirli sarı ve koyu indigo-mavisiyle, Güney Fransa’nın bahar ve taze kokan havasından esinlenerek hazırlanan Premium logosu ve aksesuvarları blue jeans’lerle mükemmel uyum sağlayarak ürünlere Akdeniz’li bir şıklık katıyor.

Mavi Premium’un, erkeklerde Hunter, Pierre, Yves ve Matt; kadınlarda ise Lindy, Olivia, Molly, Amelie, Marilyn, Beverly, Mona, Gabriela, Yolanda ve Marina modelleri bulunuyor. Genellikle koyu renk yıkamaların tercih edildiği koleksiyonda, jeans’lerin yanı sıra Valeria ve Gia isimli iki de etek bulunuyor.

www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT