Klavye Anlayışı Cherry ile Değişecek

Alışveriş Alışveriş Klavye Anlayışı Cherry ile Değişecek

Tarihler: 23 Aralık 2009 Çarşamba ~ 23 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: Yücel Elektronik

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 23, 2009 ~ Ara 23, 2009
Her sektörün kullanım özelliklerine göre ayrı dizayn edilen ve tüm zorlu şartlara karşı başarısını kanıtlamış Cherry marka klavyeler Yücel Elektronik distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunuldu. Alman ZF Electronics tarafından üretilen Chery klavyeler, kurumlar için işlevsel ve basit olarak tasarlanırken buna karşın fonksiyonelliği ve sağlamlığıyla kendini kanıtlıyor. Chery, tozlu ortamlarda, su sıçramalarında ve fiziksel darbelere maruz kaldığında bile işlevini sürdürüyor. Switch teknolojisine sahip bu klavyelerde 20 milyonunun üzerinde tuş kullanım olanağı da buluyor.
Sağlık sektörü, savunma sanayi, finans kurumları, endüstri ve eğitim sektörü için smartcard, trackball, touchpad özellikli klavyeler ile parmak izi özellikli Mouse , pin-pad,keypad ve pos gibi son kullanıcı ürünleri geliştiren Cherry, bilişim sektörünün öncü kuruluşlarından olan Yücel Elektronik ile Türkiye pazarına girdi. Özellikle dayanıklılığı ve kullanım alanının genişliğiyle öne çıkan Cherry marka klavyeler yaygın MAC ve SAP işlevleri için programlanabiliyor. Kişisel kısayol tuş özellikleriyle yüksek performans sağlayan akıllı multimedya fonksiyonlarını da bünyesinde barındıran Cherry marka klavyeler bu özellikleriyle kendi sınıfında öne çıkıyor. Yücel Elektronik Kurumsal Departmanı, Yücel Elektronik kuruluşu olan Teknocity mağazaları ve www.teknocity.com.tr ‘de satışa sunulan Cherry, 2 yıl garantili.

KLAVYEDE SON NOKTA
Cherry Smart Card Reader, kamu yönetimi, e-devlet, askeri alanlar, sınır kontrol, ulaşım, eğitim ve finans sektörü için geliştirildi. Güvenlik ve çoklu uygulama kartları, özel anahtar altyapısı (PKI), dijital imza ve belge şifreleme özellikleriyle benzerlerinden ayrılan Cherry Smart Card Reader, erişim kontrolü, Logical ve network Logon, şifre değiştirmede kolaylık ve 3 Factor Authentication ile donatıldı. Akıllı kart arabirimiyle ISO 7816 uyumlu akıllı kartlarda okuma yazma özelliklerini de taşıyan Cherry Smart Card Reader, 300 gram ambalaj ağırlığına 75 x 51 x 55 mm boyutlara sahip. 0 ° C ile 50 ° C aralığında çalışma sıcaklığı sunan klavye ayrıca CAC ve FIPS 201 onaylı.

Smartboard Keyboard G83-6733
Her tür güvenlik ve takip gerektiren çalışma ortamları için ideal bir klavye olarak göze çarpıyor. Bireysel ve kolay tuş ataması, konforu ve fonksiyonel özellikleriyle göze çarpan klavye, güvenli PIN girişi, 20 milyon tuşlama özelliğine sahip 105 karakterli tuş takımı ile sektörde yerini alıyor.

Compact Keyboard G84-4400
Mekanik teknoloji sanayi ve ticari uygulamaları, havayolu, bankacılık, eğitim, imalat, tıbbi cihazlar, otomotiv ekipmanları, ofis veri girişi ve tüm saha hizmetleri için üretildi. Ultra ince yüksekliği, hafif, fonksiyonel ve çok kullanışlı olan klavye switch teknolojisinin bir ürünü. 83 adetlik tuş takımı ve 20 milyonluk tuşlama ömrü ile piyasaya sunulan Compact Keyboard, diğer Cherry marka klavyeler gibi 2 yıl garantili.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Türkçe Arayüzlü "CHERRY Klavye Mouseler" Türkiye Temsilcisi iptelecom tarafından mart-2016 ayında "IPT Portal" üzerinden satışa sunulacağını öğrendim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT