Klorane`dan Saç Rengini ve Işıltısını Koruyan Özel Bir Ürün: Nar Ekstreli Şampuan ve Saç Kremi

Alışveriş Alışveriş Klorane`dan Saç Rengini ve Işıltısını Koruyan Özel Bir Ürün: Nar Ekstreli Şampuan ve Saç Kremi

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 18 Nisan 2010 Pazar

Firma: Klorane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 18, 2010
Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından Klorane, boyalı saçlarda saç rengini ve ışıltısını korumak için özel olarak formüle edilmiş Nar Ekstreli Ürünler Serisi’ni tasarladı.Boyalı saçları, beslerken yıpranmalara karşı koruyan saç şampuanı ile renginin korunmasını ve kolay taranmasını sağlamak için geliştirilen Nar Ekstreli Saç Kremi, saç renginin keratin üzerinde uzun süre kalıcı olmasını ve saçın kolay taranmasını sağlamaktadır.

Saç Bakımı üzerinde uzmanlaşmış Klorane markası, 1970 yılından itibaren Pierre Fabre bünyesinde ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Her türlü saç bakımı için bitkisel çözümler sunan Klorane markası, boyalı saçlarda saç rengini ve ışıltısını korumak için özel olarak formüle edilmiş Nar Ekstreli Ürünler Serisi’ni tasarladı. Nar Ekstreli Saç Bakım Kremi, taninler açısından zengin Nar ekstresi sayesinde saç renginin saç keratini üzerindeki pigmentlerin renginin kalıcı olmasını ve ışıltısının korumasını sağlar.

Daha etkin sonuç alabilmek için Nar Ekstreli ürünler serisinde yer alan Nar Ekstreli Şampuan ile kullanımı önerilir. Şampuan ve Saç Kremi sık kullanıma uygundur, saç yapısına zarar vermeden saç rengini ve ışıltısını korur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT