Klorane’dan Saç Bakımı İçin Muhteşem Bir Ürün

Alışveriş Alışveriş Klorane’dan Saç Bakımı İçin Muhteşem Bir Ürün

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 09 Aralık 2010 Perşembe

Firma: Klorane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Ara 9, 2010

Klorane’dan saç bakımı için muhteşem bir ürün daha: Yatan hastalar ve çok yoğun insanlar için susuz temizlik sağlayan yulaf sütü ekstreli şampuan.

Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından Klorane, tüm aile bireylerinin sık kullanımına uygun Yulaf Ekstreli ürünlerini tasarladı. Yulaf Ekstreli ürünler, tüm aile bireylerinin sık kullanımına uygun olarak kremsi yapıda geliştirilmiştir. Saçı koruyup yumuşaklık veren seri, aynı zamanda saçı besliyor.

Saç Bakımı üzerinde uzmanlaşmış Klorane markası, 1970 yılından itibaren Pierre Fabre bünyesinde ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Her türlü saç bakımı için bitkisel çözümler sunan Klorane markası, eşsiz Phytofiliere konsepti sayesinde bitkinin seçiminden ekstrasyonuna kadar süren titiz bir üretim sürecine sahiptir. Klorane markasının bütün ürünlerine ait bitkiler eşsiz Phytofiliere konseptine uygun olarak üretilir.

Saç derisi üzerinde su kullanımına gerek olmadan temizlik sağlar. Saç derisi üzerindeki fazla sebumu emerek, saçı temizler ve saça hacim verir. Spreyi kullanmadan önce çalkalayın. Saça, 15 cm mesafeden uygulayın ve saça homojen olarak dağıtın. Sonra saçınızı tarayın.

Yulaf Sütü İçeren Saç Bakım Ürünleri, Saç bakım şampuanı, Durulanmadan temizlik sağlayan kuru şampuan, Saç Bakım Kremi ürünlerinden oluşmaktadır.

Susuz Temizlik Şampuanı Fiyatı: 30 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT