K’NEX Yılbaşında Çocukları Maceralar Dünyasına Davet Ediyor

Alışveriş Alışveriş K’NEX Yılbaşında Çocukları Maceralar Dünyasına Davet Ediyor

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: K`nex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006
K’NEX’in yeni yıl sürprizleri bir harika
K’NEX yılbaşında çocukları maceralar dünyasına davet ediyor

Dünyanın en çok satılan oyuncakları arasında yer alan K’NEX, yılbaşı için de en eğlenceli hediye alternatiflerini sunuyor. K’NEX’in çocuklar için hazırladığı yeni yıl sürprizleri arasında otomobiller, motosikletler ve motorlu kamyonlar yer alıyor. Fakat K’NEX yılbaşında kız çocuklarını da unutmuyor ve en yeni serisini Avrupa’da ilk kez ülkemizde satışa sunuyor. Prenses Pixie ve Çiçek Perisi, daha şimdiden kız çocuklarının rüyalarını süslemeye başladılar bile...

Yılbaşı, çocuklar için eğlencelerin en büyüklerinden birini getirir beraberinde. O gün verilen armağanlar başucuna koyulur ve minikler tarafından ayrı bir sevilir. Fakat özellikle anne babalar için yılbaşı armağanı seçmek bir hayli zordur. Hem ufaklığın istediği bir şey olması gerekir, hem de bütçeyi aşmamaya dikkat edilmelidir. K’NEX’in yılbaşı için özel olarak sunduğu oyuncaklar uygun fiyatlı harika birer yılbaşı hediyesi alternatifi sunuyor. Ülkemizde DKare güvencesiyle sunulan K’NEX’in yeni oyuncak serisinde otomobiller, harika motosikletler ve motorlu kamyonlar yer alıyor. Ancak K’NEX’in kız çocukları için de yılbaşı sürprizleri var. Prenses Pixie ve Çiçek Perisi oyuncakları Avrupa’da ilk kez Türkiye’de satışa sunuluyor. KNEX oyuncaklarının her biri çocuklar tarafından monte edilmeyi, ardından da keyifli oyunlarda yer almayı bekliyorlar.

K’NEX’in yeni oyuncakları arasında bulunan Mud Racer, pilli motoru ve farklı dizaynıyla çocukları eğlenceli saatlere davet ediyor. Yine görünümü oldukça değişik ve dikkat çekici olan Street Racer kıpkırmızı rengiyle adeta yarışmadan duramıyor. K’NEX’in Street Mods ve Orange County Choppers oyuncakları ise sökülüp takılabilen rengarenk parçaları ve farklı görünümleriyle çocukları maceradan maceraya koşturuyor. Amerika’nın ardından Avrupa’da ilk kez Türkiye’de satışa sunulan Prenses Pixie ve Çiçek Perisi ise kız çocuklarının rüyalarını süslüyor. Her ikisi de özel taşıma çantası içinde sunulan oyuncaklar rengarenk ve sevimli tasarımlarıyla çocuklar için eğlenceli saatlerin habercisi. K’NEX’in tüm oyuncakları canlı renkleri, sundukları farklı birleştirme olanakları ve kolay kullanımıyla öne çıkıyor. Her biri çocukları ayrı bir maceraya davet eden K’NEX oyuncakları, Amerika’da uzmanlar tarafından tasarlanıyor ve dünyada bugüne dek sayısız ödül kazanmış bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT