Koçak Pırlanta`da Yeni Yıl Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Koçak Pırlanta`da Yeni Yıl Rüzgarı

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Koçak Pırlanta

Telefon: 0 212 514 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
KOÇAK PIRLANTA’DA YENİ YIL RÜZGARI !

Fatih-Historia, Pendik Viaport ve Ümraniye Optimum mağazalarında özel bir kampanya var. “Tek taş yüzük alana tek taş kolye hediye”

Takı sektörünün önde gelen isimlerinden Koçak Pırlanta yeni yıla özel 01 Aralık- 31 Aralık tarihleri arasında tek taş yüzük alana tek taş kolye hediye ediyor.Birbirinden şık takı koleksiyonları ile bayanlara birçok alternatif sunan Koçak Pırlanta, yeni mağazaları ile pazardaki payını büyüterek, tam hız devam ediyor.

Koçak Pırlanta daima en şık, en zarif ve en çarpıcı gözükmek isteyen Koçak kadınları için farklı çalışmalar sunmaya devam ediyor. Yeni yıla sevdikleriyle giren şık ve zarif olmayı bilen Koçak Kadınları, muhteşem yüzük ve kolyelerden seçim yapmakta zorlanacaklar.

Koçak Pırlanta son derece iddialı ve özel ürünleriyle yeni yıla girerken tüm kadınları pırlanta almaya davet ediyor. Tek taş pırlanta yüzük alan herkes tek taş kolye alma şansına da sahip oluyor.

Pırlanta almak isteyenleri, sunduğu bu inanılmaz fırsatla yeni yılda sevindirecek olan Koçak Pırlanta; herkesi bu çok özel kampanyadan faydalanmaya çağırıyor.
www.kocakgold.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT