Koçtaş’tan Kamp Tutkunlarına Hem Pratik Hem Hesaplı Seçenekler

Alışveriş Alışveriş Koçtaş’tan Kamp Tutkunlarına Hem Pratik Hem Hesaplı Seçenekler

Tarihler: 27 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 27 Haziran 2009 Cumartesi

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2009 ~ Haz 27, 2009
Koçtaş’tan Kamp Tutkunlarına Hem Pratik Hem Hesaplı Seçenekler
Doğa sporlarına meraklıysanız, kamp yapmak sizin için vazgeçilmez bir tutkuysa hiç vakit kaybetmeden en yakın Koçtaş mağazasına uğrayın. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve doğada olmanın keyfini doyasıya yaşamak istiyorsanız, kamp malzemeleri konusunda geniş seçenekler sunan Koçtaş’ı ziyaret ederek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Koçtaş, çok çeşitli ve uygun fiyatlı kamp malzemeleri ile doğa tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.

Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş, kamp konusunda geniş ürün yelpazesiyle doğaseverlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta tüketicilerin beğenisine sunulan çadırdan uyku tulumuna, sırt çantasından portatif masa ve sandalyeye, buzluktan termosa kadar her çeşit kamp malzemesi uygun fiyat avantajıyla doğa tutkunlarını bekliyor.

Koçtaş mağazalarında satılan ve fiyatları 35,90 TL’den başlayan kamp çadırları ile haftasonu şehir dışında bir kaçamak yapabilir, aileniz veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Koçtaş’ta bulabileceğiniz kolay katlanabilen, fazla yer kaplamayan değişik renk ve boyutta uyku tulumları da kampta geçen gecelerde daha rahat uyumanıza yardımcı olacak.

Özel olarak tasarlanmış, fazla miktarda malzemeyi rahatça taşıyabileceğiniz sırt çantaları doğada hayatınızı kolaylaştıracak. Ayrıca fiyatları 10,50 TL’den başlayan katlanır tabureler, çok çeşitli katlanır sandalyeler ve portatif masalar ile gittiğiniz her yerde rahatlık ve konforu bir arada bulacaksınız.

Doğa keyfini eksiksiz yaşabilmeniz için kamp yaparken kullandığınız malzemenin pratik ve hafif olması büyük önem taşıyor. Aynı zamanda yiyecekleri sağlıklı olarak koruyabilmek için oto buzluğu ve portatif buzluklar kamp malzemelerinin başında geliyor. Koçtaş’tan alabileceğiniz kamp sandalyeleri katlanabilir yapısı ve kumaş malzemesi ile kolaylık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Yine Koçtaş’ta satılan buzluklar farklı hacim ve fiyat alternatifleri ile ihtiyacınıza en uygun ürünü bulmanıza yardımcı olacak.

Koçtaş’ın kamp konusunda sunduğu hem pratik hem hesaplı ürün çeşidinden faydalanmak için doğa yürüyüşü ve kamp programlarınızı yapmadan önce mutlaka bir Koçtaş mağazasına uğrayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT