Koltuğunuzun Altından Vivident Sürprizi Çıkabilir…

Alışveriş Alışveriş Koltuğunuzun Altından Vivident Sürprizi Çıkabilir…

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 20 Mayıs 2010 Perşembe

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ May 20, 2010

Hafta sonlarında vizyona yeni giren filmleri Megaplex Cevahir AVM ’de seyretmek üzere gelenleri farklı sürprizler bekliyor. Piyasaya çıktığından bu yana Karpuz & Asai Üzümü, Çilek & Mandalina lezzetleri ile büyük beğeni kazanan Vivident Fruit Swing’in özel ekipleri, Megaplex Cevahir AVM ’ye gelen seyircileri şaşırtan bir etkinlik ile ağırlıyor.

Megaplex Cevahir AVM’ye gelen sinemaseverler için Vivident Fruit Swing ile Meyve Yolculuğu, özel olarak giydirilmiş merdivenlerde başlıyor. Işıklı panolar, zemin çıkartmaları ve sinemanın olmazsa olmazı özel Vivident popcorn kutularıyla yolculuk devam ediyor.

Vivident Fruit Swing ve Vivident Extra özel koltuk başlıklarıyla giydirilmiş Vivident salonunda filmlerin büyülü atmosferini yaşayan seyirciler, ilk yarıda salona dalan Vivident ekiplerini gördüklerinde şaşkınlık geçiriyor. Vivident Fruit Swing’in çok konuşulan reklam kampanyasının çizgilerini taşıyan Retro kostümlü ekipler, ellerinde megafon ve pankartlarla Vivident Fruit Swing’in “Meyveler Arası Değişen Lezzet” lerini tatmaya davet ediyorlar.

Vivident ekipleri seyircilere ayrıca başka sürprizler de sunuyor. Koltuğunun altındaki gizli Vivident hediyelerini bulan şanslı seyirciler ise, Vivident Extra ve Vivident Fruit Swing’in “Meyveler Arası Değişen Lezzet” lerini tüm sevdikleri ile paylaşma şansına sahip oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT