Kom`dan Minimalist ve Seksi Bikiniler

Alışveriş Alışveriş Kom`dan Minimalist ve Seksi Bikiniler

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 16 Ağustos 2006 Çarşamba

Firma: Kom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 16, 2006
KOM’DAN MİNİMALİST VE SEKSİ BİKİNİLER
Kom Mayo 2006 koleksiyonunda ilginç tasarımları ve göz alıcı modellerinin yanı sıra mono-color (tek renk) bikinileriyle de oldukça dikkat çekiyor.

Mono-color şıklığıyla hazırlanan bikiniler seksiliği ve zerafeti bir arada sunuyor. Özellikle ağustos ayında tamamiyle bronzlaşmış vücutlarda tek renk mayo ve bikiniler daha seksi görünüyor.

Minimalist çizgilerle tasarlanan bikiniler, ilginç aksesuarlar ile dikkatleri üzerine topluyor. Tek rengin tüm cazibesi ve şıklığıyla hazırlanan bikiniler beyaz, yeşil, siyah, kahve, mor ve narçiçeği gibi senenin moda renklerinden oluşuyor.

Beyaz bikininin alt kısmında pencere şeklinde kesilen bikini kenarları, düğme, yaprak ve deniz kabuğu şeklindeki boncuklarla renklendirilirken, yeşil renkli bikini de, payetlerle işlenmiş örgü çiçek tokayla hareketlendiriliyor.

Minimalizmi ön plana çıkaran Kom, cazibeyi ve zerafeti plajlarada sürdürmek isteyen kadınların tercihi oluyor.

Kom Mağazaları: Valikonağı Caddesi- Nişantaşı, Bomonti- Şişli, Çobançeşme Mahallesi- Yenibosna, tüm YKM ve Boyner Mağazalarında

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT