Konforlu Mobil İletişim Sağlayan Mobee’den Yeni Bir Prestij Ürünü

Alışveriş Alışveriş Konforlu Mobil İletişim Sağlayan Mobee’den Yeni Bir Prestij Ürünü

Tarihler: 21 Şubat 2011 Pazartesi ~ 21 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Mobee Nett

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2011 ~ Mar 21, 2011

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratmaya devam eden Mobee, yeni bir tablet geliştirdi: Mobee Nett Tablet 8”.

Kesintisiz ve konforlu mobil iletişim sağlayan Mobee Nett Tablet 8" KDV dahil 399 TL’lik fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Geliştirdiği ürünlerle netbook ve tablet pazarında öncü marka olan Mobee, yeni bir prestij ürünü geliştirdi. Kullanıcılara sunulan Mobee Nett Tablet 8” flash desteği olan Android 2.2 sürümü ile internette özgürlük sunuyor.

İnce Teknolojik Şıklık…

Ekranın biraz daha büyüdüğü Mobee Nett Tablet 8”in tasarımında Mobee ürünlerinin ortak özelliği ince, sade ve şık çizgi yine öne çıkıyor.

Cortex A8 800 MHz ARM işlemci kullanan Mobee Nett Tablet, 8 inç boyutunda ve 800x600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekrana sahip. 0.46 kg ağırlığındaki, Mobee Nett Tablet 8”, işletim sistemi olarak Android 2.2 sürümünü kullanıyor. Flash desteği olan Android 2.2 tablet deneyimine özgürlük katıyor.

512 MB RAM’e sahip tablet, birçok uygulama üretim aşamasında yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşıyor. (Adobe Reader, Astro, File Manager, Ayarlar, Basketball Shot (oyun), Document to Go (Word / Excel gibi ofis programları görüntüleme ve oluşturma), Facebook, Fruit Ninja (oyun), Galeri, Gmail, Google Haritaları, Hesap Makinesi, Hi MSN, Jewels (oyun), Kamera, Mail, Uygulama Marketi, Yahoo Messenger, Müzik, Penguin Skiing (oyun), Pinball (oyun), Saat, Skype, Slotaire (oyun), Sudoku (oyun), Takvim, G-talk, Talking Tom (oyun), Tarayıcı, The Weather Channel, Twitter, Video Kamera, Winamp, X Construct (oyun), Youtube)

İnternet ortamında en çok rağbet gören, tablet kullanıcılarında adeta bağımlılık yaratan oyun Angry Birds de Mobee Nett Tablet 8” serisinde yüklü olarak geliyor. Ayrıca, Android 2.2 için mevcut olan 50.000’den fazla uygulamadan da dilediğinizi indirebilirsiniz. Mobee Nett Tablet 8”de, çok kapsamlı multimedya deneyimi sağlayan Flash 10.1 ile desteklenen sayısız siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Mobee Nett 8” Tablet teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 4 GB dahili depolama alanı bulunan cihaz, yüksek hassasiyette bir dokunmatik deneyim yaşatıyor. 2 adet hoparlör, kulaklık girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliği ve dahili kamerası ile mükemmel internet deneyimi yaşatıyor. 1.3 M piksel web kamera ile fotoğraf ve video çekip paylaşabilirsiniz. USB çıkışı ile önemli dosyalarınızı Mobee Nett üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Mobee Nett Tablet ile Yolunuzu Kaybetmeyin!

Ayrıca tabletin donanımında bir de GPS desteği var. Sergilediği performansın yanı sıra GPS desteği ile öne çıkan Mobee Nett Tablet 8”, navigasyon meraklılarının tercihi olacak. Harici olarak takabileceğiniz GPS; hedefe en kısa ve doğru yoldan ulaşmanızı sağlayacak.

4 Saat Konforlu Kullanım…

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 4 saatlik batarya süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında, MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi organize edip her an görüntüleyebilirsiniz. 8” ekranlı tablette flash desteği olunca e-posta okumak ve web tarayıcıda gezinmek çok eğlenceli.

Şubat ayında kullanıcılarla buluşan Mobee Nett Tablet 8’’ KDV dahil 399 TL’lik fiyatla sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT