Köpeğinizi Eğitirken Ödüllendirin

Alışveriş Alışveriş Köpeğinizi Eğitirken Ödüllendirin

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Pro Pac Smart Rewards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 16, 2008
Köpeğinizi Eğitirken Ödüllendirin
Pro Pac Smart Rewards, özel formüle edilmiş içeriğindeki yüksek protein oranı ile köpeğiniz için tercih edebileceğiniz en iyi atıştırmalık ödül.

Evcil hayvan ürünleri sektörünün lider firması Tropikal tarafından ithal edilen Pro Pac Smart Rewards, içeriğindeki yüksek protein oranı ile köpeğiniz için özel olarak formüle edilmiş atıştırmalık ödül besini özelliğine sahip. Kaliteli ve besleyici bir atıştırmalık olan Smart Rewards’u, köpeğinizi eğitmek için mükemmel bir araç olarak kullanabileceğiniz gibi günlük ilave besin takviyesi olarak da tercih edebilirsiniz.

Köpek eğitiminde uygulanan metotlardan biri olan pozitif eğitim, köpeğin ses ile verilen komutu yerine getirerek ödül alması prensibine dayalıdır. Özellikle bu eğitimler sırasında tercih edebileceğiniz Pro Pac Smart Rewards ile köpeğinizi yapmasını istediğiniz davranışa yönlendirebilirsiniz. Örneğin; köpeğiniz yemek masasına tırmandığında, Smart Rewards’u köpeğinizin burnuna götürerek aşağı indirtebilir, sonra da onu masadan uzakta bir yerde köpeğinize yedirebilirsiniz. Bu hareketi belli başlı prensiplerle beraber net ve kararlılıkla tekrarladığınız zaman, bir süre sonra köpeğinizin masaya tırmanma alışkanlığını da bıraktığını göreceksiniz. Smart Rewards sayesinde, sevimli dostlarınıza beslenme şekillerine uygun olmayan yemekler vermemiş ve sonrasında da suçluluk duymamış olursunuz.

Dünyanın lider ödül besini olan ve veterinerlerin özellikle tavsiye ettiği Smart Rewards, paketi açıldıktan sonra bile ağzı tekrar kapatılarak uzun süre tazeliğini koruyor. Petshop ve veteriner kliniklerinden temin edebileceğiniz Smart Rewards’ın çubuk, şerit ve mini şekiller olmak üzere 3 ayrı ambalajı bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT