Köpek Sahiplerine Goody’den `İhtiyaç Poşeti`

Alışveriş Alışveriş Köpek Sahiplerine Goody’den `İhtiyaç Poşeti`

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 18 Nisan 2008 Cuma

Firma: Goody

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 18, 2008
Köpek Sahiplerine Goody’den “İhtiyaç Poşeti”
Evcil hayvan ürünleri sektörünün lider firması Tropikal, Goody’nin 15 kg.lık mamalarını tercih eden çevreye duyarlı köpek sahiplerine “İhtiyaç Poşeti” hediye ediyor.

Evcil hayvan ürünleri sektörünün lider firması Tropikal, kuru mama markası Goody’nin 15 kg.lık köpek mamalarını tercih edenlere 10 adet “İhtiyaç Poşeti” hediye ediyor. Topluma duyarlı Goody, hayvan severlere hediye edilen “İhtiyaç Poşeti” ile çevre temizliğine katkıda bulunma amacı taşıyor. İnce yapılı, koku yaymayan, koyu renkli ve sağlam “İhtiyaç Poşeti” pratik ve kolay temizlik sağlıyor.

Köpeğinizi yürüyüş için dışarı çıkardığınızda da temizlik mesuliyeti devam etmektedir. “İhtiyaç Poşeti” sayesinde köpeğinizin sindirim atıklarını kolay bir şekilde toplayabilirsiniz. Bu sayede, havaya karışarak insan sağlığını tehdit edebilen bakteri ve mikroplardan da kolayca kurtulabilirisiniz.

En iyi hammaddeleri kullanarak köpeklerinize sağlıklı ve doyurucu bir beslenme sağlayan Türkiye’nin en yaygın kuru maması Goody’i yaygın dağıtım ağı sayesinde süpermarket ve petshoplardan temin edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT