Köpekbalığı Mitsubishi Lancer`da İndirim Fırsatları Başladı

Alışveriş Alışveriş Köpekbalığı Mitsubishi Lancer`da İndirim Fırsatları Başladı

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 26 Mart 2010 Cuma

Firma: Mitsubishi Lancer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 26, 2010
Yakıt tasarrufu ile dikkat çeken 2010 model Mitsubishi Lancer’lar 34 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Köpekbalığını andıran görünümüyle yollarda fark yaratan Mitsubishi Lancer’ın 2010 modelleri tasarımıyla olduğu kadar fiyatıyla da tutkuları ateşleyecek. Gerek performans gerekse yol tutuş becerisiyle birçok rakibini geride bırakan Mitsubishi Lancer’da 7.000 TL’ye varan indirim sağlayan kampanya başladı.

Tutkunları karşısına fırsatlarla çıkan Mitsubishi Lancer’ların tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları;
Lancer 1.5 MT Inform 34.900 TL
Lancer 1.5 AT Inform 37.500 TL
Lancer 1.5 MT Invite 39.000 TL
Lancer 1.5 AT Invite 41.650 TL
Lancer 1.8 CVT Intense 50.600 TL olarak açıklandı.

Lancer yeni özellikleri ile daha da çekici
2010 model otomatik ve manuel vitesli Invite ve Inform modelleri, mevcut kişiselleştirme özellikleri geliştirilerek piyasaya sunuldu. Inform ve Invite modellerinde bulunan özellikler arasında; uzaktan kumanda ile cam kontrolü, elektrikli cam zamanlayıcı, açık kapı alarmı ve 55 km ve üzeri acil frenlerde devreye giren dörtlü flaşör yer alıyor. Manuel ve otomatik vitesli Invite modelinde ise ön sis farı, yağmur sensörü ve far sensörünün standart olarak sunulması ise dikkat çekiyor.

Tasarımının yanı sıra, güçlü donanım özellikleri ve geniş iç hacmiyle de yolların en gözde aracı olan Lancer, sıra dışı yol tutuşunun yanısıra; sürüş karakteristiğiyle de beklentilerin ötesine taşıyor. 4570 mm`lik uzunluğuyla bir üst segmentin büyüklüğüne sahip olan güvenlik donanımıyla da sınıfının öncüsü Mitsubishi Lancer’ın tüm modellerinde ABS ve EBD’nin yanı sıra; ASTC (Aktif Denge ve Çekiş Kontrolü), ön, yan, perde ve diz hava yastıkları da standart olarak sunuluyor.

Düşük yakıt tüketimi ve güvenlik donanımı ile de sınıfında liderliğe oturan Lancer, MIVEC motor teknolojisi (Değişken supap zamanlaması), 1.5L 109 PS manuel, 1.5L 109 PS otomatik ve 1.8L 143 PS CVT (sonsuz kademeli) otomatik şanzıman ile hayranlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT