Korkmaz'dan Ödüllü Çay Seti

Alışveriş Alışveriş Korkmaz'dan Ödüllü Çay Seti

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Korkmaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Oca 23, 2012

“Lezzet Uzmanı” Korkmaz, ödüllü Freedom Çay Seti ile çay severlerin kalplerini tam 12’den vuracak! Çayseverlerin en büyük sıkıntısı çay tabağının yanında olan şekerlerin ya ıslanması ya da bardağın altına kayıp düşmesidir.

Korkmaz yaptığı ar-ge çalışmalarından sonra çayseverleri mutlu edecek tasarımı olan Freedom Çay Seti, paslanmaz çelikten oluşan çay tabağının kenarındaki oluklar sayesinde şekeriniz taşıma esnasında ne ıslanıyor ne de çayınızı içerken bardağın altına kayıyor. Üstü parlak altı mat kaplama olan çay tabağı ile kristal parlaklığında ince belli cam bardağının uyumu görenleri kendine hayran bırakıyor!

Freedom Çay Seti bu yıl hem Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında Bronz Ödül’e hem de tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından IF Design Award (IF Tasarım Ödülü) 2012 Good Design Product ( İyi Tasarım Ürünü) Ödül’üne layık görüldü.

Korkmaz A1797 Freedom Çay Seti (6 Kişilik) ‘nin satış fiyatı 179 TL’dir.
Korkmaz A1794 Freedom Çay Seti (12 Kişilik)’nin satış fiyatı 199 TL’dir.
Korkmaz ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.korkmaz.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT