Korkmaz Vita-Min İle Çocuklarınızı Okula Zinde Gönderin

Alışveriş Alışveriş Korkmaz Vita-Min İle Çocuklarınızı Okula Zinde Gönderin

Tarihler: 15 Eylül 2010 Çarşamba ~ 15 Ekim 2010 Cuma

Firma: Korkmaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2010 ~ Eki 15, 2010

KORKMAZ VİTA-MİN İLE ÇOCUKLARINIZI OKULA ZİNDE GÖNDERİN

Mutfakların “Lezzet Uzmanı” Korkmaz, yeni piyasaya sunduğu Vita-Min katı meyve sıkacağıyla çocuklarınızı vitaminsiz bırakmayacak!

Korkmaz, günün en önemli öğünü olan kahvaltıların vazgeçilmezi meyve suları için Vita-Min katı meyve sıkacağını piyasa çıkardı. Katkısız ve taze meyve suyu içmeye imkan tanıyan katı meyve sıkacakları özellikle okul çağındaki çocuklarına kahvaltı hazırlamak isteyen velilerin de ilk tercihi olma özelliğini taşıyor.

Çelik ürün grubunda gösterdiği başarıyı elektrikli ürünlerde de yinelemeye devam eden Korkmaz, katı meyve sıkacağı Vita-Min’in paslanmaz bıçakları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor. Bunun yanında, sahip olduğu geniş besleme haznesiyle meyveleri parçalamaya gerek bırakmadan, bütün halinde koyup meyve suyunu keyifle ve zahmetsizce içmenizi sağlıyor.

Korkmaz ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.korkmaz.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0800 261 33 27 numaralı telefonu ücretsiz arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT