Koşmayı Seven Babalar’ın En Mutlu Günü!

Alışveriş Alışveriş Koşmayı Seven Babalar’ın En Mutlu Günü!

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Asics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

Spor yapmaya, yürüyüşe ve özellikle koşmaya düşkün babaların bir numaralı tercihi, ASICS’in bol ödüllü efsane modeli GEL-Kayano oluyor! Üstün performans sağlayan ve sakatlanmalara karşı koruyucu son teknolojilerle donatılmış GEL – Kayano 17 ile bu Babalar Günü’nde babanızı profesyonel bir koşucuya dönüştürmek elinizde… Siz de babanıza ASICS GEL –Kayano 17 ile spor ve sağlık hediye edebilirsiniz.

ASICS’in en çok tercih edilen ödüllü koşu ayakkabısı GEL-Kayano’nun sunduğu 17. nesil modeli hem amatör hem de profesyonel tüm koşucuların gözdesi oluyor. ASICS’in bir numaralı performans koşu ayakkabısı olduğunun kanıtı bu tasarım, son teknolojiyi yüksek performans için eşsiz bir rahatlıkla ayağı tam saracak şekilde sunuyor.

1994 yılında ilk kez piyasaya sürülen GEL-Kayano, geçen süre içinde ASICS’in en iddialı ve koşucuların en çok tercih ettiği modeli olarak ön plana çıkıyor. Her sezon yenilenerek daha da mükemmel hale gelen GEL-Kayano, 17.nesil modeli ile de sporseverlerin yüksek performans ve dayanıklılık için tüm beklentilerini karşılıyor.

Her Defasında Daha da Mükemmel Adımlar

İlkbahar - Yaz 2011 için ASICS devrim niteliğindeki taban teknolojisi “Guidance Line” Kılavuz Çizgisini uzatıp yeniden tasarlayarak daha dayanıklı, daha yumuşak ve etkin bir sonuca ulaşıyor. Bu sayede ayağın üç bölgesi de ayakkabının içinde doğru şekilde pozisyonunu almış oluyor.

Ayağın orta kısmının yanına doğru kıvrılan dikey Flex Groove tasarımıyla GEL- Kayano 17’nin “Kılavuz Çizgisi” ayak kaslarına yüklenen ağırlığın hafiflemesini sağlıyor. Bu yeni “Kılavuz Çizgi” ile ayak ergonomik bir şekilde pozisyon alıyor. Böylece sakatlanma ve kas zorlanması riskleri de minimum seviyelere düşüyor.

İhtiyaçlarınız İçin Eşsiz Özellikler

ASICS koşu sırasında en sağlıklı şartları sunmak için ihtiyaçlara göre tüm detayları düşünüyor. GEL- Kayano 17 modelinin arkasında bulunan ASICS PLUS3 tasarımı aşil tendonlarına uygulanan basıncı topuk bölgesine doğru 3mmlik bir yükseltiyle azaltıyor. Bu küçük değişiklik uygulanan baskıyı azalttığı gibi sakatlık riskini de düşürüyor.

ASICS’in GEL- Kayano 17 modeli ile sunulan bu özel teknolojilerin hepsini tek bir ayakkabıda babanıza hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT