Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi `Reçel Anneler’i` Ağırlıyor

Alışveriş Alışveriş Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi `Reçel Anneler’i` Ağırlıyor

Tarihler: 06 Şubat 2011 Pazar ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Kozzy Alışveriş Ve Kültür Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2011 ~ Şub 13, 2011

Geliriyle yüzlerce öğrenciye burs veren ve birçok ailenin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayan “Reçel Anneler” 6-13 Şubat 2011 tarihleri arasında Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’ne misafir oluyor.

Sanata, kültüre ve sosyal sorumluluk projelerine olan desteğini sürdüren Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi 6-13 Şubat 2011 tarihleri arasında kendi yaptıkları reçelleri ve el ürünlerini sergileyecek olan Reçel Anneleri ağırlıyor. Anne titizliğiyle yapılmış birbirinden lezzetli reçel çeşitlerini ve el ürünlerini satarak öğrencilere burs veren ve birçok ailenin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayan “Reçel Anneler”i 06-13 Şubat 2011 tarihleri arasında Kozzy AVM’de ki standlarında ziyaret edip destek verebilirsiniz.

“Reçel Anneler” başka hiç bir yerde bulamayacağınız, orjinal el ürünleri tasarımlarından “Lavanta Bebekler” ve “Özel Saray Bebekleri” adı altında yeni bir seri hazırladı ve çok özel kumaşlardan yapılmış giysileri ile satışa sundu. El emeğiyle yaratılan bebeklerin her birinden sadece bir adet üretiliyor.

Haydi, bir çocukta tebessüm, bir evde umut olurken kendi hayatınıza da bir tebessüm katın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT