Küçük Kızların Karne Hediyesi Barbie Güneş Gözlüğü

Alışveriş Alışveriş Küçük Kızların Karne Hediyesi Barbie Güneş Gözlüğü

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Barbie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

BARBIE güneş gözlükleri şirin kızların karne sevincine cazip ürün fiyatı ile ortak oldu. Uygun fiyat ve çeşitli renk seçenekleriyle Barbie güneş gözlükleri hem anne-babaların ihtiyacına uygun hem de çocukların.

Çocuklar için okulların tatil dönemine girmesi akıllara ilk önce karne hediyesini getiriyor. Başarılı bir dönemin ardından çocuklarınızı ödüllendirmek için hediye aramanıza gerek kalmadı. Barbie güneş gözlükleri sıcak yaz aylarında çocuğunuzun gözlerini güneşin zararlı ışınlarından korurken kıyafetlerine de şıklık katacak. Bu yaz çocuklarınıza verebileceğiniz en şık hediye Barbie güneş gözlükleri olacak. Barbie gözlükler, yirmiden fazla model seçeneği, % 100 UV filtresi, Sağlık Bakanlığı onayı, rengarenk modelleri ve rekor fiyatı 9.95 TL ile bu yaz kız çocuklarının gözlerini neşelendirecek.

Çocuklarınızı hem sevindirip hem de onlara sağlıklarını koruyacak bir karne hediyesi vermek istiyorsanız A101 mağazalarından ve www.hepmarka.com sitesinden bu sevimli ve şık Barbie güneş gözlüklerine sahip olabilirsiniz. Fiyat: 9,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT