Kühne Salata Sosları ile Salatalar Ziyafete Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Kühne Salata Sosları ile Salatalar Ziyafete Dönüşüyor

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: Kühne Salata Sosları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 18, 2011

Kühne’den, “Hardallı Salata Sosu, Amerikan Sezar Sos, Yağsız Akdeniz Sos, Kremalı Sos, Balsamikli Sos, İtalyan Sos ve Bin Ada Salata Sosu” ile her damak tadına uygun 7 farklı salata sosu ile salataların cazibesine karşı koyamayacaksınız.

Salatasında küçük bir dokunuşla büyük bir lezzet yaratmak isteyenler ve seçkin lezzetler arayanlar; Kühne’nin her damak tadına uygun 7 farklı çeşidiyle salata sosları kesinlikle size hitap ediyor. Kühne Salata Sosları da hiçbir koruyucu madde kullanılmadan üretilmektedir.

Hardallı Salata Sosu; gerçek Dijon hardalı, aromatik otlar ve çeşniler bu sosa baharatlı tadını verirken; çekilmiş hardal tohumları da salatanızın görüşünü eşsiz kılıyor.

Amerikan Sezar Sos; parmesan peynirin dolgun tadına, mercanköşk ve yoğun sarımsak eklenerek hazırlanan bu sos tüm salatalarınız için mükemmeldir.

Yağsız Akdeniz Sos; Türkiye’nin ilk diyet-yağsız salata sosu!İri biber parçaları, mevsim bitkileri ve soğan ile zenginleştirilmiş bu özel sos, formuna özen gösterenler, yeşil ve karışık salata sevenler için doğru bir seçim.

Kremalı Sos; karışık salata ya da patates salatalarının vazgeçilmezi olan Kremalı Sos hardal ve yeşilliklerle yoğunlaştırılmıştır.

Balsamikli Sos; 1. Sınıf zeytinyağı ve orijinal İtalyan Balsamik Sirke ile zenginleştirilmiş İtalyan mutfağının klasiği olan Balsamikli Sos, domates-mozzarellalı saltalar, karışık mevsim salataları, marine etler ya da balık ile kullanarak yiyeceklerin lezzetine lezzet eklenir.

İtalyan Sos; fesleğen, kekik, mercanköşk ve sarımsak ile hazırlanan İtalyan Sosu özellikle makarnalı ve sebzeli salatalara çok yakışmaktadır.

Bin Ada Salata Sosu; tatlı biber ve salatalık ile zenginleştirilmiş tatlımsı ve yumuşak tadıyla deniz mahsüllü ve yumurtalı salatalarla harika uyum sağlar.

300 yıllık Kühne uzmanlığı ile hazırlanan Kühne soslar, pratik ve şık ambalajları ile benzersiz tatlar yakalamak, sürprizli sofralar hazırlamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT