Kühne’den Genç Gurmelere Çılgın Soslar

Alışveriş Alışveriş Kühne’den Genç Gurmelere Çılgın Soslar

Tarihler: 12 Ağustos 2010 Perşembe ~ 12 Eylül 2010 Pazar

Firma: Kühne

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2010 ~ Eyl 12, 2010

Kühne’nin çılgın sosları Indian Curry Dream, Texas BBQ Sensation ve Red Hot Chili Pepper ile gençler, yenilikten hoşlananlar ve damak tadına önem verenler, küçük bir dokunuşla büyük farklar yaratabiliyorlar.

300 yıllık Kühne uzmanlığı ile hazırlanan bu çok özel soslar, marine ederken, ızgarada, dip sos olarak kullanılabiliyor. Pratik ve şık ambalajları ile Kühne Çılgın Soslar, benzersiz tatlar yakalamak, sürprizli sofralar hazırlamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

INDIAN CURRY DREAM
Meyvemsi tadı ve keskin kıvamıyla esin kaynağı Hindistan kadar egzotik bir sos; Indian Curry Dream… Tavuk, balık, fırınlanmış patates ve daha fazlasıyla rüyalardaki lezzetleri yaratmak için Kühne tarafından özenle hazırlanan bu çok özel sos, Türk damak tadına uyumlu hafif ve nefis kıvamıyla yemeklerinizde harikalar yaratıyor.

TEXAS BBQ SENSATION
Tüm duyularınızı harekete geçirecek kadar ateşli bir Amerikan sosu; Texas BBQ Sensation... Izgara etler, biftek, kızartmalar ve daha fazlası ile bol baharatın tütsü aromasıyla zenginleştirilmiş lezzetini sunuyor. Bu sos, dokunduğu her şeyi mükemmelleştiriyor.

RED HOT CHILI PEPPER
Kırmızı, acı mı acı, sımsıcak ve dayanılmaz bir sos; Red Hot Chili Peper… Taze domates ve dünyanın en ünlü acı biberi chili’nin birlikteliğinden doğan bir Amerikan efsanesi… İflah olmaz acı severler, etler, cipsler, sebzeler ve daha fazlasına eşlik edecek bu sosa bayılacaklar.

Kühne Hakkında:
300 yıllık tarihiyle Kühne, Avrupa’nın en büyük sirke ve turşu üreticisidir. 1991 yılında Türkiye pazarına giren Kühne, Afyon’da kurduğu fabrika ile hem teknoloji ve hem de üretim bakımından Türkiye pazarının da en büyük sirke üreticilerinden biri olmuştur. Sirke üretimini Afyon’da, turşu ve konserve üretimini Ödemiş’te Euro Gıda fabrikasında gerçekleştiren Kühne, salata sosları ve gurme soslarını Almanya’dan, hardallarını ise Almanya ve Fransa’dan ithal etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT