Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen’den 4 Farklı Şehirde, 5 Yeni Showroom

Alışveriş Alışveriş Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen’den 4 Farklı Şehirde, 5 Yeni Showroom

Tarihler: 18 Şubat 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Kütahya Seramik, 16 Şubat Çarşamba günü, İstanbul, Antalya, İzmir ve Kütahya’da gerçekleştirilen eş zamanlı törenlerle 5 yeni showroomu hizmete açtı. Türkiye’nin en büyük seramik ve porselen showroomları’nın açılışına, Kütahya Seramik Porselen San. AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve ailesi evsahipliği yaptı.

Son yıllarda yenilikçi tasarımları ve yükselen marka imajıyla dikkat çeken sektörünün öncü markaları Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen, 16 Şubat Çarşamba günü, 4 ayrı ilde 5 büyük showroom açtı. İstanbul, Antalya, İzmir ve Kütahya’da gerçekleştirilen eş zamanlı törenlere Kütahya Seramik Porselen San. AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve ailesi ev sahipliği yaptı.

İş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin davetli olduğu İstanbul Mecidiyeköy’deki showroomun açılış töreninde bir konuşma yapan Kütahya Seramik Porselen San. AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisine milyonlarca liralık girdi sağladıklarına dikkat çekti.

Sırlı porselenlerden yer ve duvar karolarına kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergilendiği showroomlardan Kütahya’daki 1.200 m2, İzmir’deki 1.800 m2, (400 m2 depo), İstanbul İmes Yolu’ndaki 3.600 m2, İstanbul Mecidiyeköy’deki 1.800 m2, Antalya’daki ise 5.500 m2 alana sahip.

Showroomlar Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. Kütahya Seramik’e ait bölümlerde yenilikçi ve modern tasarımlara sahip seramik ve cam koleksiyonları, profesyonel çözümlere yönelik teknik ürün grupları (dış cephe-antiasit-antislip-ral serileri), özel tasarımlı sujet dekorlar ve IF Product Design 2011 Ödülü’nün sahibi Versatile Koleksiyonu sergileniyor.

Kütahya Seramik ürettiği yepyeni koleksiyonları ile büyük iş merkezleri, alışveriş merkezleri, üniversiteler, okullar, sağlık merkezleri, oteller gibi tesislerin iç mekan ve dış cephe kaplamalarında hem nihai tüketicilerin hem de mimar, müteahhit gibi yapı profesyonellerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak fark yaratıyor.

Kütahya Porselen showromları’nda ise porselen sofra takımları, Sanat Evi koleksiyonları ve modern tasarımlarıyla porselen dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini alan Arte Bianco serisi, farklı parçalardan oluşan alternatifleri ile tazeliği yaşam alanlarınıza taşıyan Naturaceram ürünleri sergileniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT