La Colline`den 3 Adımda Evde Profesyonel Anti-Aging

Alışveriş Alışveriş La Colline`den 3 Adımda Evde Profesyonel Anti-Aging

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: La Colline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
SEVGİLİLER GÜNÜN’DE ŞIMARTILMAYA HAZIR OLUN!
La Colline’den 3 ADIMDA EVDE PROFESYONEL ANTI-AGING BAKIM CELLULAR FACIAL ANTI-AGING PROGRAM: SKIN-OLOGY YAŞLANMAYA KARŞI KÜR BAKIM

La Colline enstitülerinde kullanılan tekniklerden yola çıkılarak hazırlanan bu çok özel anti-aging kür bakımı, 3 high-tech formülün gücü ve etkisini aktive edici masaj ile birleştiriyor. Skin-ology adı verilen bu program, yüzün doğal güzelliğini korumayı ve yaşlanma karşıtı etkisiyle haftada bir uygulanan 3 aşamalı aylık bakım sunuyor.

Yüksek performanslı anti-aging cilt bakım kürü, zamanın zarar veren tüm etkilerine karşı kesin cevap verir.
1. Aşama: YENİLER – Eksfoliasyon: Cellular Modelling Bio-Peel
Cildi yenilemeye yardımcı olur ve biyolojik eksfoliasyon bakımı ile aktif içeriklerin emilimini artırır. Cellular Modelling Bio-Peel, ölü hücrelerin atılımını sağlayan çok özel biyolojik etkiye sahiptir. Cilde zarar veren partiküller içermez. La Colline’in ışıltı veren masaj tekniği ile bir dakikada yağa dönüşen yenilikçi jel kıvamıyla Cellulr Modelling Bio-Peel, cildi yumuşatır, ışıltı kazandırı ve kolejen maskesinden maksimum sonuç alınmasını sağlar.
İçeriğinde cildin yaşlanmasına sebep olan etkenler ile savaşan La Colline için yaratılmış CMA® Kompleks bulunmaktadır. CMA ® Kompleks:
· Bitkisel Proteinler (Glico protein ve soya proteinleri),
· RNA (Ribonükleik Acid),
· Bitkisel DNA,
· Hiyalüronik Asit,
· Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine,
· Seramitler’den oluşur.
CMA Kompleksin yanı sıra; Gül Yağı: anti-aging etkisine sahiptir. Exfocellia: keratolyitik. Mika Partikülleri: Ciltteki renk farklılıklarını dengeleyici ve ışığı yansıtıcı özeliği içerir. Gliserin: Nemlendirici etkisi bulunmaktadır. Kullanımı: Göz çevresi hariç, yüz ve boyun bölgesine bolca uygulayın. La Colline ışıltı veren masaj tekniği ile yedirin. Ilık su ile durulayın. Cellular modeeling Bio-Peel ürününü haftada bir kere Cellular Face Energizing Mask’tan önce uygulayın.

2. Aşama: ENERJİ VERİR – Kolojen Maske – Cellular Face Energizing Collogen Mask
Cellular Face Energizing Collogen Mask, hücresel yenilenmeyi uyarır ve cildin nemlenme işlemini yeniden düzenler. Saf kolajenden yapılmış ve güçlü yenileyici aktif içerikler ile zenginleştirilmiş olan bu maske, yoğun enerji veren ve canlandıran bir cilt bakımı sağlar. Cellular Face Energizing Collogen Mask cilt hücreleriyle mükemmel uyum sağlarken cildi sıkılaştırır, mikro sirkülasyonu uyarır, derinlemesine nemlendirir, yorgunluk izlerini yok eder, cilde canlılık ve parıltı katar.
İçeriğinde CMA® Complex’le birlikte ; Saf Kolajen: yenileyicidir. Alantoin ve Yosun: nemlendirir. Papaya, Adaçayı iyileştirci etkiye sahiptir. Undaria Pinnatifida (esmer) Yosun Özü: canlandırıcı özelliği içerir. Kullanımı: Zarfı açın ve maskeyi çıkarın. Jelli, pürüzsüz tarafını göz ve ağız deliklerine göre yüzünüze yerleştirin. Cilde tam olarak oturtun. Başınızı arkaya yaslayabileceğiniz rahat bir yere oturun ve 30 dk bekleyin. Bir ay boyunca haftada bir kez, Cellular Face Energizing Colojen Mask’i Cellular Modelling Bio-Peel ile eksfoliasyon yaptıktan sonra uygulayın.

3. Aşama: IŞILTI VERİR – Serum - Cellular Intense Radiance Serum
Cellular Intense Radiance Serum, yorgunluk izlerini giderir, genç sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Yüzü anında güzelleştirir ve ışığı yayan içerikleriyle yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. İçeriğinde CMA® Complex ile birlikte ; Exfocellia: keratolitik etki sağlar. (ölü deri hücrelerini ciltten atma) Deniz bazlı kırışıklık doldurucular: kırışıklıkların görünümünü azaltır. Mika partikülleri ve mikro yapıdaki inciler: cilt tonundaki farklılıkların dengelenmesini sağlar. E Vitamini: anti-aging etki sağlar. Gliserin: nem sağlar. Kullanımı: Haftada bir Cellular Face Energizing Kolojen Maskesinin ardından bir kaç damla serumu parmak uçlarınızla yüzünüze uygulayın. Diğer zamanlarda sabah akşam günlük bakım kreminizden önce kullanın.
Skin-ology kimin için?
Kırışıklıklarının görüntüsünden, elastikiyet ve ışıltı kaybında rahatsız olan, güzel ve genç görünmek isteyen, bilinçli, zor beğenen kadınlar için yaratılmıştır.
Fiyatı: 625 YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT