Lacoste´dan Vazgeçilmez Modeller

Alışveriş Alışveriş Lacoste´dan Vazgeçilmez Modeller

Tarihler: 04 Kasım 2010 Perşembe ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Lacoste Eyewear’ın Sonbahar Kış optik koleksiyonu rengarenk modelleri ile ön plana çıkıyor. Optik gözlüğü estetik bir aksesuar olmaktan çıkartıp, kişinin tarzını ifade edebileceği bir tasarım nesnesi haline dönüştürüyor.

Lacoste’n optik koleksiyonu, hem iş ortamında hem de özel hayatta çağdaş ve zarif modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Lacoste gözlük koleksiyonunda, zariflik ve geleneksel değerler ön planda tutulurken ergonomi ve konfor da göz ardı edilmiyor.

Beyaz, siyah, pembe, mavi renkli modeller bayan koleksiyonunda yer alırken, zeytin rengi, kahve ve siyahın tartışılmaz yerini koruduğu erkek koleksiyonunda, köşeli çerçeve, esnek saplar, kendi rengi ile bütünleşen metal tasarımlar yenilikler arasında yerini alıyor. Saplar üzerindeki üç boyutlu timsah ve birbirine zıt renkler, modellere havalı ve alışılmadık bir görünüş katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT